LAİKLİK

Din her zaman güzellikleri mi beraberinde getirir?

Kesinlikle öyle bir şey yok.

Din, siyasete karıştırıldığında, birilerinin koltuğunu koruyacak araca dönüştürüldüğünde, kötülüğü, merhametsizliği, cehaleti beraberinde getirir.

Bunu sadece İslamiyet açısından düşünmeyin. Bütün dinlerde bu böyledir. Hristiyan toplumlar Kilise yönetimindeyken Engizisyon Mahkemeleri milletin anasını ağlatmıştı. 

Paylaştığım resmi özellikle Atatürk düşmanı kadınlar görmeli. 

Resimdeki kadın Afgan öğretmen Farkhunda. Para karşılığı insanlara muska yazan bir Mollaya "Bunun dinde yeri yok insanları niye kandırıyorsun" dedi ve bu hale geldi. Yakılarak öldürüldü.

Bu mu istediğiniz hayat?

Hiç "Bizde olmaz böyle şeyler" demeyin. Laiklik yasada var iken diri diri insan yakıldı bu ülkede. Laiklik tamamen kalksın ondan sonra gör bak sen.

En çok size, kadınlara olur. Merhametli erkekler en fazla derin bir üzüntü duyar. Ama sizde kendinize üzülecek hal bile bırakmazlar.

Hani sosyal medyada sayfalarınıza yazıyorsunuz ya "Kahrolsun Laikizm". Laiklik bir kavram, bir anlayış, ne kahrolacak? O kavram ortadan kalktığında kahrolacak olan sensin.

Onlara Allah'ın hukuku yetermiş!

Allah'ın hukuku erkeğin eline geçsin, o zaman görürsün hukuku! Kızılcık sopası sırtına indiğinde "Vay Allah'sız, vay kitapsız" diye bağırırsın ama duyan olmaz. Elin herifi saçından tutup kafanı duvara geçirdiğinde belki beynine kan gider, düşünmeye başlarsın, hatta elini semaya kaldırıp "Allah'ım bir Atatürk daha gönder" diye yalvarırsın ama iş işten geçer.

Humeyni İran İslam Devrimini gerçekleştirdiğinde sizin gibi bir çok kadın sevinç içerisinde çığlık çığlığa sokağa fırlamıştı, mutluluktan ağlıyorlardı. Şimdide çığlık atıyorlar, ağlıyorlar. "Hala mutluluktan mı ağlayıp, bağırıyorsun" diye gidip bir sorun bakalım, ne diyecekler?

Neymiş efendim CENNETE GİDECEKLERMİŞ!

Ulan şu resme bakın. Bu adamların olduğu yer cennet olabilir mi?

Bunları gül bahçesinin ortasına atsan, iki gün içerisinde goncaları kopartır, dikenleri birbirlerine batırırlar.

Hiç aklınız alıyor mu? Bu yobazları cennete gönderirlerse, orası cennet olarak kalabilir mi? Şarap nehrine balgam atar bunlar!

Son pişmanlık fayda etmez. Vakit varken Atatürk'e sahip çıkın.

Atatürk demek, Laiklik demek, insanca yaşam demektir.

İnsan gibi yaşamayı kendinize çok görmeyin.

Okan Kilit

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

MAÇ SONUCU: 2-0
BU BİR FIKRADIR

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin