UYAN MÜSLÜMAN

Uyan be müslüman. Uyan uyumak ölüme eş. Uyan etrafına bir bak. Başında takkesi herkesi kurtarıcı görme artık. İyice bak kim kiminle. İyice bak kimin oğlu kızı torunu nerede doğuyor nerenin vatandaşı olmayı seviyor. Şeriat diye yırtınanlara iyi bak. Senin namaz kılıyor ne güzel dediğin zevat nedense Suudi Arabistan'a gitmiyorlar. Onlar kafir ilan ettikleri ülkeleri seçerler yaşamak için niçin?

Avusturalya Başbakanı Julya Klark diyor ki;

"Ey müslümanlar niçin Suudi Arabistan veya İran'da ikamet etmiyorsun? Niçin Islâm devletini terk ettin? Kâfir olduğu söylenen memleketlere göç ediyorsun? Hürriyet adalet refah sağlık güvencesi sosyal güvenlik kanun önünde eşitlik çocuklarınızın geleceği yorum düşünce hürriyeti için."

Sözde kavgası(!) kaygısı(!) Islâm olanlar niçin kâfir ülkelere yerleşirler?

Dünyada din adına ahkam kesen yöneticilerin büyük bir çoğunluğu kadir ülkelerde yaşıyor. Kâfir ülkeler ilk tercihleri oluyor. Oğlu kızı gelini damadı veya torunlarından bir kaçı mutlaka kadir ülke vatandaşı olmuyor. Hatta kâfir ülke vatandaşı olabilmek için orada doğuruyorlar ve ülkeye dönüp müslümanlıktan dem vuruyorlar. Hele bazı modeller var ki tam evlere şenlik. Şeriat diye kıçlarını yırtar ama Suudi Arabistan'a değil de Amerika'ya kaçarlar.

Sen uyumaya devam ettiğin sürece din ile seni aldatanlar da bu dünyalıklarını doldurmaya devam edecektir.

Uyanmazsan daha çok Allah diyerek kandırılsın.

Mısır'a Iran'a Filistin'e ağlamayı din hizmeti olarak görenler buralarda yaşamayı seçmemesi sana da garip gelmiyorsa yarına ihanet ediyorsun.

Doğan Ay 

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

İNCE ÖZLEDİM...
Suçluyorum

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin