Türkmen Devleti kurulmalıdır.

 Türkiyeden Türkmen kardeşlerimize.

Türkiye bir siyaset tuzağındadır, Türkiyeyi yönetenler ne yazık ki, karşı gibiymiş yaparak, kamuoyunu aldatıp, bop projesinin tahakkukunda en sinsi oyunu oynuyorlar.. 

Bu adamlara güvenmeyin, artık Irak bütün değildir, Türkmenler uyyanmalı ve bir Türkmen devleti talebiyle mücadele etmelidirler.. 

3,5 milyon Kürde devlrt kurma hakkı tanıyanlar, onlardan daha fazla nufusa sahip olan Tütkmenlerrin de kadim topraklarında bir devlet kurma hakkı olduklarını dünyaya haykırmalıdır. Hedef devlet kurmak olmalı. Türkiyeyi yöneten guruh size destek vermeyebilir, ancak Türk milleti sizin yanınızdadır.. 

Haritanızı çizin, Halep, ten Telafere kadar bu Türkmen kuişağı bin yıllık Türk yurdudur.. Bayrağınızı asın. Gerekirse, Rusya ile anlaşın, ABD ile görüşmeler yapın.. Bir hükümet kurarak dünyaya sesinizi duyurun. 

İran sizi Türk olduğunuz için sevmiyor, Türkiyeyi idare eden yapı da sizi şii olduğunuz için mezhep tassubu ile bakıyor. 

İş size ve kendi gayretinize kalmaktadır. 

Bu yapılmazsa, kurmayı tasarladıklsrı Kürdistan içinde yıllarca acı çekip yok farzedilecek ve zülm altında yaşamaya razı olacaksınız..

Telif Hakkı

© Mustafa Üçgül @ tahtaPod.com | Tüm hakları saklıdır.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

GÜNDEME DAİR ORDAN BURDAN ŞURDAN...
UYUYAN DEV

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin