MERAL AKŞENER NE YAPTI Kİ SEVİLDİ

Efendim, ideolojik sorgulamasını yapıp onun, bunun, şunun testine tabi tutmak istiyorlar. Geçiniz onları. Bir çocuğun feryadını anlayabilmiş olmak iyi bir referans değil mi; geri kalanını da siz hallediverin, ne olur canım.

Meral Akşener ne yaptı ki; bu kadar ilgi gördü? 

Aslında fazla bir şey yapmış da değil. Zaten yapmasına da fırsat verilmedi. Peki bu ilginin sırrı nedir; elbette yüreklerle kurduğu temas. Meral Akşener bir anne şefkati ve duygusu ile canhıraş şekilde ağlayan bir çocuğun ''susuzluğunu'' anlayabildiği için çare oldu; ilgi ve alakayı üzerinde topladı.
...
Adeta ortaya atılmış; elleri ile sırtını sıvazlayabileceği, derdi olup da derman arayan mazlum ve mahsun insanlara sahip çıkmayı misyon edindi. Sürekli elini öptürebileceği insandan ziyade, elini öpeceği; şahsında Türk milletini özdeşleştirebileceği insan aradı.
Efendim, ideolojik sorgulamasını yapıp onun, bunun, şunun testine tabi tutmak istiyorlar. Geçiniz onları. Bir çocuğun feryadını anlayabilmiş olmak iyi bir referans değil mi; geri kalanını da siz hallediverin, ne olur canım.
...
Nezaketini muhafaza edip, siyasi edep doğrultusunda hareket ederek, mümkün olduğunca mensubu olduğu siyasi partinin kural ve kaidelerine riayet etti. Ancak süreç gelip de öyle bir noktaya dayandı ki; evlatlar babaya "Artık kağnı ile bu yük taşınmaz, sapan ile tarla sürülmez; madem ki paramız da var niçin traktör alıp, daha büyük arazilerimizi işlemeyelim" dediler. Baba, traktörü kullanamama korkusu nedeniyle teklifi red edip, kağnıyı kullanmayı yeğledi ve "Eski köye yeni adet getirmeyin'' diyerek, evlatlarının radikal değişim taleplerini kabul etmedi.
...
Evlatlar bu taleplerini defalarca tekrarladılar ama muvaffak olamadılar. Artık tek seçenekleri kalmıştı; babayı kendi alışkanlıkları ile başbaşa bırakıp, başka bir şehirde, başka seçenekler üzerinde kendilerini ispat etmek üzere valizlerini hazırlayıp, umut dolu yolculuğa çıkmaktı.
İşte ben de Türk milliyetçisi olarak bu duygularla umut dolu yolculuğa çıkan bir fakirim. İnanın ki tek gerekçem; Meral Akşener'in susuzluğumu bilmiş olmasıdır. Allah utandırmasın inşallah.
Mehmet Soral
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Telif Hakkı

© Mehmet Soral @ tahtaPod.com | Tüm hakları saklıdır.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Ülkücü Başbakan Hayalimiz
Bir geziden sonra

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin