KRİPTO FETÖCÜLER VE İZ DÜŞÜMLERİ MARİFETİYLE TÜRK BAHARININ AYAK İZLERİ

Ayhan Oğan benzeri iç savaş çığırtkanlığı yapan kripto fetöcüleri mayın eşeği gibi kullanıp atmak isteyebilirsiniz. Ancak kimin kimi kullandığı veya kullanacağı belli değil. Yargının duyarlılığı bir nevi samimiyet testiniz olacaktır.

AKP Mkyk üyesi Ayhan Oğan bir TV programında: "Yeni bir devlet kuruyoruz. Kurucu lider Erdoğandır." dedi!

Siyasal İslamcı Ayhan Oğan kripto bir fetöcüdür. Cumhurbaşkanı Erdoğan "etrafınızdaki fetöcüleri ihbar edin" diyordu.
İhbara ne hacet kendilerinden Ayhan Oğan'ı, Bylock kullanan AKP' li Bakan, Milletvekilleri, Mkyk üyeleri, Belediye Başkanları, Üst düzey bürokratlarını ve parti teşkilatlarındakileri tutuklatmasını bekliyoruz.

Tutuklamalar için 2019 seçimleri bekleniyor olabilir. Seçimi kaybetmemek amacıyla fetöcü grupla anlaşmış da olabilirsiniz! Bunların 2019'a kadar tek duracaklarının garantisi var mı! Uyuyan hücreleriyle yeni bir darbe ortamı oluşturup, darbe yapmayacaklarından emin olabilir misiniz? Derlenip toparlanmalarına yarayacak zamanı veriyorsunuz. Siyasal İslamcıların kinini en iyi sizler bilirsiniz..

Siyasal İslamcıların hedef tahtasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti vardı. Artık Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi baş sıralarda!. Yenikapı mitinginde yanınıza almadığınız kraliçenin şövalyesi fetöcü Abdullah Gül'ü, 15 Temmuz darbe kutlamalarında yanınızda görünce yine aldatıldığınızı anladık. EYVAH dedik..

Fetöcü gruplarla Uluslararası camiada daha fazla itibar kaybetmemek niyetiyle anlaşmış da olabilirsiniz. Onlar sizin ipinizi çoktan çektiler. 15 Temmuz gecesi Türk Ordusundaki darbe karşıtı Ulusalcı/ Millici subaylar, Türk Milliyetcileri, Ülkücüler ve Ulusalcılar size ve şahsınızda Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıktı. Darbeciler de bunu gördü. Bu nedenle olası bir darbede destek verme ihtimali kuvvetli kitleyi sizden uzaklaştırmak istiyorlar.

"Vahye dayalı İslam'ı tehlikeli ve milli birliğe zarar verici buluyorum"diyen Fetullah Gülen; 2010'da Gazze'ye yardım götüren İnsani yardım gemisine (Mavi Marmara) İsrail komandolarınca yapılan saldırı sonucu dokuz Türk vatandaşının şehadeti üzerine "Otoriteyi dinlemeliydiniz" dedi. Papa' dan sonra otorite (İslam'da ulu'l-emr) olarak İsrail'i bildiğini resmen ilan etti. Cemaati de otorite olarak Papaya bağlı batıyı (Abd - İngiltere - Almanya..) ve İsrail'i biliyor.

Ayhan Oğan benzeri iç savaş çığırtkanlığı yapan kripto fetöcüleri mayın eşeği gibi kullanıp atmak isteyebilirsiniz. Ancak kimin kimi kullandığı veya kullanacağı belli değil. Yargının duyarlılığı bir nevi samimiyet testiniz olacaktır.

Türkiye'de son bir haftada olanlara bakalım: Gaziantep' de sınırdan girmeye çalışan Suriyeliler'i subay ve astsubayların dövmeleri, suç olduğunu bildikleri halde görüntüleri sosyal medyada paylaşmaları. İki gün sonra Şanlıurfa'da sarıklı sakallı bir meczub elindeki tahra ile Atatürk büstüne saldırdı. Bu kişinin HDP üyesi ve uyuştucu müptelası olduğu ve olay anında uyuşturucu etkisinde olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün Maçka parkında bir güvenlik görevlisi parkta gezen şortlu bir kızı "burada böyle gezemezsin" diyerek darp etti. Bizzat kendi cep telefonundan olayı görüntületerek sosyal medya hesabından paylaştı. 29 Temmuz'da Eminönü-Adalar vapurunda simit satan bir çocuğu güvenlik görevlileri makine dairesine indirerek öldüresiye dövdüler. İlginçtir, bunlar da bu olayı videoya alıp paylaştılar! Kadıköy metrosunda çello çalan müzisyen kızın çellosu polisler tarafından 'bomba sanıldığı' gerekçesiyle parçandı, kendisi de darp edildi! Bu olayı da ne hikmetse tam o sırada oradan geçmekte olan bir gazeteci görüntüledi ve sosyal medya hesabında paylaştı...

Tüm bu olayların sorumluları "sınırın öbür tarafından iki bomba sallamayı " düşünenler değilse kripto fetöcüler ve benzeri cemaatler ile ipleri Batı'nın elinde olan yandaş Siyasal İslamcılar ve Pkk' dır. Meclis Başkanı Kahraman, Dilipak, Mısırlıoğlu gibilere aman dikkat. Niyetleri toplumu tamamen kutuplaştırmak ve Türkiye' ye müdahaleyi meşrulaştırmaya yönelik algı operasyonları yapmak olabilir! Tıpkı Arap baharı öncesinde Tunus, Suriye, Libya' da olduğu gibi.

15 Temmuz darbecilerine gerekli cezalar hala verilmedi! Yetkili ve etkili karar verici mekanizmaları yerlerinde. Son kararnameler ve atamalarla darbeci kitleyi ödüllendirmeye devam ettiğiniz kanaatine vardık. Bu gidişle 15 Temmuz ihanetini bu millete anlatamayacaksınız. Çünkü samimi değilsiniz. Bugüne kadar anlatılanlar da hikayeden öteye geçemedi, anlatanların çoğu da kriptoydu.

Sevgi ve Saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu 

Telif Hakkı

© Sevginaz Hamevioğlu @ tahtaPod.com

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

SEVSİNLER SİZİN MİLLİYETÇİLİĞİNİZİ
AĞABEY DERLER ONA

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin