İYİ'lik Mücadelesi Asıl Şimdi Başlıyor

2
Ankara'da Bir Sabah
Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşermiş. Liderimizin bu sözü üzerine 25 Ekim günü Ankara'da toplanmak üzere yollara düştük. Sayın Meral Akşener'in tabiri ile hepimiz birer kahramanız. Yaklaşık iki senedir türlü engellemelere, imkansızlıklara, örgütsüzlüğe rağmen Meral Akşener'in şahsında kenetlenerek kurmuş olduğumuz kutlu hayali bugünlere taşıdık ve 25 Ekim Çarşamba günü hayalimiz ete kemiğe büründü.

Çarşamba sabahı Ankara'ya vardığımızda bizi ilk önce partimizin simgesi olan güneş karşıladı. Ardından yağmur. Üstümüze yağan yağmur yeni partimizin can suyu oldu. Türkiye'ye iyi gelecek her şey için can suyu…

Yorgun Düşmüş Ülkemize İyilik Gerek

İYİ Partinin Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında Türkiye'de iktidarın devlet ile mücadele verirken adalet sisteminin, eğitim sisteminin, ekonominin ne büyük yaralar aldığını uzun uzun açıkladı. Tepeden tırnağa yolsuzluğa bulaşmış yöneticilerin, liyakatsiz kadrolarla işlemez hale gelmiş devlet kurumlarının, umudunu kaybetmiş, yorgun düşmüş milletimizin durumunu gözler önüne serdi ve herkes için İYİ bir alternatif sundu.

İyiliğe Ortak Olmalıyız

Şimdi sıra bizlere geldi. Meral Akşener geçtiğimiz iki yıl içerisinde güdümlü yargı kararları ile örselenirken, destek bulamadığımız medyanın tetikçileri tarafından mesnetsiz iddialarla karalanırken bütün bu olumsuzluklara karşı hep birlikte ses çıkarttık. Sokaklarda, iş yerlerimizde, okullarımızda, sosyal medyada Akşener'in şahsına yapılan iftiraları kendimize edilmiş kabul edip cevap verdik, karşı çıktık. Madem öyle, bu İYİ Parti hepimizin partisidir.

Bizim olan İYİ Partinin resmi ve gönüllü organlarında çalışmak için kimseden davet beklememize gerek yok. Ya da türlü türlü eksiklikler icat edip sıkılganlık göstermeye tahammülümüz yok. Dediğim gibi bu parti bizim partimiz. Yanlışları, eksikleri olursa şayet düzeltmek bizim görevimiz.

Artık mücadelemiz farklı bir boyut aldı. Kuruluş toplantısının ardından partimizin organlarının seçiminin yapıldığı Bilkent Oteli'nin girişinde liderimiz Meral Akşener, basın mensuplarının hedefiniz nedir sorusuna "iktidar olmak" diye cevap verdi. İYİ Partinin ete kemiğe bürünmesinde çaba göstermiş herkes için mevcut kızıl elma olan bu hedefe var gücümüzle yürümemiz gereklidir.

İyilik İçin Elimizi Taşın Altına Koymalıyız

İYİ Partimizin kadrolarının adam kayırmayan, ahbap çavuş ilişkisi içerisinde olmayan, rantiye hesapları peşine düşmemiş, dürüst insanlar tarafından oluşması için her birimize görev düşüyor. Teşkilatlanma çalışmalarına müdahil olun. Enerjiniz varsa vitrinde İYİ Partiyi temsil edin. Eğer bunu yapacak imkanınız yoksa İYİ Partiyi temsil edenleri takip edin. Onlara baskı yapın. Sürekli kendilerini yenilemelerini, daha çok çalışmalarını telkin edin. Yanlışlarını görürseniz dilinizle düzeltmeye çalışın. Gücününüz yetmediği yerde daha üst makamlara başvurun ama ne olursa olsun İYİ Partimizde olan eksiklikleri, hataları görmezden gelmeyin!

Şüphesiz ki İYİ Partimiz ve kadroları millete hizmet sevdası ile fedakarlık göstererek hakim değil hadim olmak için yola çıkacaklar. Ama neticede insanız.. Olur ya eksik yaparız, hata yaparız.. Demoklesin kılıcını tepemizden eksik etmeyin.

Biz istiyoruz ki Türkiye iyi olsun. Türkiye'nin iyi olması için herkesin bu mücadelenin bir ucundan tutması gerekir. Hep birlikte Türkiyeyi daha iyi bir ülke yapmak adına yollara düşelim. Koltuklarımız değil, ayakkabılarımız eskisin.

Telif Hakkı

© E. Eray Kılıç @ tahtaPod.com | Tüm hakları saklıdır.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

AKP'ye Oy Verenlere
OZAN ARİF'E DAİR

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin