BAŞLIKSIZ

İstanbul'da adayımız yok derken AKP'ye gözdağı verdi. Oylar belli olmasın akp'ye karşı pazarlık gücünü elinde tuttu. ETT konusunda komisyonda evet dedi bak istersem seni köşeye sıkıştırırım mesajı verdi iki saat sonra mesaj alındı hayır dedi. Şimdi gökçek konusunu elini güçlendirmek için gündeme getiriyor. Bunlar öyle sıradan basit hamleler değil. Iyi düşünün. Yoksa Ankara'da başka aday mı yok?

Belki bu hamle ile sayın Yavaş'ın yolunu açıyor. Olamaz mı yani? Bizim bilmediğimiz şey bir siyasi dehanın varlığı. Şimdi oturmuş bu siyasi hamle dehasının yaptığı hamleleri sorguluyoruz. Çok ayıp çok.

Yaptığı her hamleden sonra akp biraz daha eriyerek oy kaybederek çıktığına göre iyi tahlil etmek gerek yapılanları hemen hücuma geçmeyelim. Biraz sabır ne kaldı şunun şurasında.

Yok efendim mhp yok efendim mazi yok efendim üç hilal...
Ne yani gökçek gelirse bunlar zarar mı görür. Hem bakarsınız ABB başkanlığı kazanılırsa kötü mü ölür? Hazır kıta ekip de var.

Geniş düşünün bence...
Hemen hücum etmeyin. Sakin kafayla anlamaya çabalayın.

Gökçek ile bu muhabbet sanki yeni mi başladı da köpürüyoruz. Oğul gökçek yol geçen hanına çevirmedi mi umum başkanın makam odasını? Perşembe illa ben geldim mi diyecek arkadaş. Dün çarşamba ise bu günü bileceksin.

Şeref katarlar diyorsa onlara şeref katar vardır bir bildikleri bu konuya bu kadar takılmayın lütfen.
Sadece sayın cumhurbaşkanı bu şerefli adamı niye harcadı dersiniz?

Herkes kendine yakışanla birlikte olur...

Bir de şu MHP mazisi ile bugünkü yapısı nedense hep karıştırılıyor bence. Bir siyasi partiyi kim yönetiyorsa o parti o şekilde durur. Dünkü mhp ile bugünü karıştırmayın artık. Tabularımız hâlâ harfler amblemler binalar ise vay halimize. Hep merak etmişimdir şimdi sorayım: Başbuğ MÇP döneminde rahmetli olsaydı bu sefer mirası MÇP ve amblemi mi olacaktı? Yoksa şartlar ne olursa olsun Başbuğ'un mirasi Türk milliyetçiliği hareketi mi olacaktı?

Gelin şu Başbuğun mirası meselesini bir partiye indirgemeden çözelim ve yeniden başlayalım…



Doğan Ay

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

KIZIL DEVRİM - VII
Yaşasın Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti! Ya...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin