​TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HAYIR DİYOR... BİR FİKİR MÜDAAFASI

Yarın Ankara Yenimahalle, Nazım Hikmet salonunda gerçekleşecek "Türk milliyetçileri HAYIR diyor" buluşması bence siyasi tarihimiz açısından önemli bir mihenk taşı olacaktır.

Bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutluyor, tebrik ve takdirlerimi arz ediyorum.

Kendimce bu buluşmanın daha verimli ve kapsayıcı olabilmesi için bazı hususlara dikkat edilmesini gerekli görüyorum.

Öncelikle, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu milliyetçilerin dayanışma, birlik, beraberlik duygu ve görüntüsünün verilmesi çok önemlidir.

Bu amaçla salonda kişi ve olaylara atfen tezahüratın yapılması son derece yanlış olacaktır. Tertip komitesinin bu noktada önlem alacağına ve gereken uyarıları yapacağına eminim.

Yarın salonda toplanacak insanların en temel vasfı şucu veya bucu olmak değil Türk milliyetçileri olarak demokratik Cumhuriyet fikrinin savunulmasıdır. Kişi veya grupların pozisyonları değil bir fikir savunulmaktadır.

Uzun zamandır FİKRİ müdafaa etmeyi unutmuş. Kişi ve olayları, kah teşkilat disiplini adına, kah parti bağları sebebiyle savunmakla vakit kaybetmiş camiamız belki onlarca yıldır ilk defa bir fikrin müdafaası için ayağa kalkmıştır.

Bu fikir kurucusu olduğumuz demokratik Türkiye cumhuriyeti'nin yaşatılması ve Türk milliyetçilerinin siyasi iddialarının devam etmesidir.

Yarın ki toplantıya iştirak edecek kanaat önderlerimize, temayüz etmiş kişilerin hepsine ben tertip komitesinde olsaydım üçer dakika söz verirdim. O birlik ve beraberlik duygudaşlığının söylev birliği içinde de var olduğunu göstermek açısından herkesin konuşması hayatidir.

Türk milleti mevcut iktidarın, idarenin baskı ve hezeyanlarından bıkmış durumdadır. Kendisini selamete ulaştıracak kadro ve liderliği Türk milliyetçilerinden talep etmektedir.

Bu itibarla, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu halka göstermek çok önemlidir. Halkın antipatisini kazanmış gaf rekoru kırmış bir arkadaşımızı ortak sözcü seçmeyerek başlanabilirdi bu işe mesela.

Vatan ve Cumhuriyet sevdasıyla Ankara'ya akan 10 binlerce Türk milliyetçisi içerisinden yüzlerce bakanlar kurulu, binlerce üst bürokrasi kadroları çıkaracak güce, kudrete ve potansiyele sahiptir.

Mesele bu teşkilat ve kadro gücünün bir arada, disiplin içerisinde ortak bir amaca, katma değer yaratarak yürüyebileceğini Türk milletine gösterme meselesidir.

Yarın Ankara'da yapılacak toplantı çok önemlidir. Türk milletinin yeniden ayağa kalkmasını, bu kötü gidişata dur demesinin başlangıcı olabilir. Basit politik hesaplar sebebiyle bu inkişaf fırsatının heba edilmesine müsade edilemez.

Türk milliyetçileri HAYIR diyor toplantısına katılacak bütün gönüldaşlarım, dostlarım ve ülküdaşlarımdan ricam Türk milletinin sizlerin liderliğine ne kadar ihtiyaç duyduğunu bilmenizdir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi en kalbi hislerimle selamlıyor, gönül dolusu kucaklıyor, saygılarımı arz ediyorum...

Gazanız mübarek, Allah hepinizden razı olsun!

Düşün bu milletin önüne GÖNÜLDAŞLARIM!

Halil Ibrahim Bayrakçı

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Dede Korkut ve Nasreddin Hoca bilgeliği…
BAKIŞLAR...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin