​DEDİ AMA SORUN BAKALIM NİYE DEDİ?

Her şeyden mutlaka bir hinlik bulmak zorunda mısınız? 

Bebek katili nasıl olsa kandil ile görüşüyormuş(!) fazladan bir iki avukat gitse ne olur ki? Hem her şeye niye muhalif olursunuz? Inanıyorum ki mutlaka ama mutlaka sizin bilmediğiniz birşeyler olmuş olabilir. Bu birşeyler olmuşsa sizin bunu bilmeniz şart değildir? 

Lütfen burası çok önemli. Devleti yönetmek kolay mı zannediyorsunuz? Çocuk oyuncağı mı bu? Bu cani olayını büyütüp  yenilenecek seçimlerle ilişkilendirmek ise çok ayıp ama. Sanki oy'a ihtiyacı var....

Her neyse neymiş açılmamış açılımmış. Neymiş pkkli bir hain garıya hanımefendi demiş. Kibar olmaktır bunun adı uyumayın. Kendinizden utanın be. Ne deseydi ? Pkkli karı mı demeliydi? O latif o kibar beyefendiden beklenecek en son cümle " O garı " cümlesidir. Nezaket sahibi olun birazcık. Odun geldiniz odun gideceksiniz anlaşıldı. Bu odunluk ile elbette o hanımefendi(!) sizin gözünüzde pkkli bir terörist. Onlar "çiçek bahçesinin" farklı çiçekleri beyler. Sahi Türkiye çiçek bahçesi denildiğinde neredeydiniz? Neyse konuyu dağıtmayalım. Biz dönelim  beyefendiliğe. 

Efendim pkkli bile olsa karşınızdaki kişi bayan. Buna dikkat ediniz. Ne olmuş pkkli ise? Haaa bu arada unutmadan bu hanımefendi niçin söylenmiş bir empati kurunuz. Oy'un pkakalı olur mu hiç? Olmaz değil mi? Diyeceksiniz ki ama adamın adayı yok. Olmasın efendim olmasın. Adayı olmayabilir. Ittifakı da mı yok bre cahiller?  

Bebek katili ile aynı safta durmak ilgi çekici olmalı bazı ülkücüler için. Kolay değil daha düne evet evet düne kadar küfrederek oy topladığınız grupla aynı safta olmak. Pekaka terör örgütünden başka bir söylemi bulunmayanlar siyaseten nereden nereye devşirildi…

AMA YAPIYOR YA NİÇİN? BELKI BU SEFER DE TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BİTİRMEK İÇİN BÜYÜK PLANLARI VARDIR. HANI AKPYI BITIMEK IÇIN PLANLARI OLDUĞUNA İNANIYORDUK YA!  

GÖL MAYA TUTAR MI?

YA TUTARSA…

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

Doğan Ay  

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

EY ATAM!
Laçın'a, Şuşa'ya, Kırım'a, Mikail Müşfig'e ve Hafı...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin