UZAY BOŞLUĞUNA MEKTUP

Delegenin yarısı Kurultay için imza verdi, "hain" dedin. Hain iseler niye o güne kadar bilmiyordun? Saf mısın? Saf isen nasıl olur da o koltuğu halâ işgal edebiliyorsun?

Adamsılar sittin senedir sözleriyle, eylemleriyle Türkiye Cumhuriyetine düşmanlıklarını sergiliyorlar. Düşmanlıklarını yasa haline getirmek için bir proje ile geldiler, "Evet" dedin. Şimdi kalkmış "Aaaa eyalet dediler" diye salağa yatıyorsun. Düne kadar hiç haber izlemedin mi? Gazete okumadın mı? "Açılım Süreci" Asurlular zamanında mı yaşanmıştı? Yandaşların yazılarını okumadın, konuşmalarını dinlemedin mi? Nasıl bir "Genel Başkan"sın ki "APO"nun kitaplarını okumamış, "Açılım Süreci"nde ve sonrasında o kitaplara, makalelere yapılmış atıflardan habersizsin?

Arabesk dışında dinleme sorunun olduğunu biliyorduk, okuma özürlü olduğun da anlaşıldığından uzatıp kendimi yormayacağım: Bugün yardımcın "Bahçeli sözünü yiyecek adam değil" diye açıklama yaptı ya, salak mı o kaya? Veya: Elbirliği yaptınız, bizi saf mı zannediyorsunuz?

Şöyle bir söz vardır: Oğlumuz salak çıktı. Kâr kudurdu, sermayeyi yedi… Halâ kuduranın salaklığınız olduğuna inanmak istiyoruz ama inanmadan önce bilmenin faydasına inananlardanız.

* * *

Cumhuriyeti Türk milliyetçileri kurdu. O tarihlerde, Ümmetçiler ya ülkesini köşe bucak satıp kaçıyordu veya düşmanla işbirliği yapıp Türk milletinin üstüne yürüyordu. Bugün vahiy almışçasına "Evet" demenin farz olduğunu söyleyenlerin dedeleri "teslim ol" fetvası yayınlarken torunlarının burun kıvırdığı Mustafa Kemal ve arkadaşları "Ya istiklâl ya ölüm" diye savaşıyordu…

Her şeyi geçtim, kadını hukukî ve fiili zeminde "karı" olmaktan "eş" olmaya geçiren bir değere nasıl olur da burun kıvrılabilir, hem de kadınlar tarafından? "Hayır diyeceklerin karıları ve kızları helaldir" diye yazanın bir şahıs olduğunu mu zannediyorsunuz? Bu bir zihniyettir! Bu insanlıktan, medeniyetten, hukuktan nasibini almamış bir "Yobazlık Müstehasesidir."

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk milliyetçilerini bu iğrenç zihniyete ciro etmenin nesi "bilge lider"liktir?

* * *

Yolsuzluğun hırsızlık olmadığını müjdeleyen münafık fetvacısı "Evet" demenin farz olduğunu yazdı ya, ben de, şahsım adına "Evet" diyecek her Türk milliyetçisinin salak olduğunu kabul etmek istiyorum. Aksini kabul edersem "hain" demem gerekecek. "Farz" diyen münafık kadar ben de vahiy alıyorum. Daha dün olup bitenler vahiy olup akıyor bana…

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

EN UZUN GÜN
NEREDEN TÜREDİNİZ?

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin