​TÜRKÇÜ DİRENİŞ

​TÜRKÇÜ DİRENİŞ

NOT: BUGÜN TURKİYE'DE GERÇEK ANLAMDA TÜRKÇÜ PARTI YOKTUR. HATTA TÜRKÇÜ VEKİL SAYISI DA BIR ELIN PARMAKLARI KADARDIR.

Yüce Türk milleti için tek kurtuluş yolu kalmıştır: TÜRKÇÜ DİRENİŞ!

Bunun dışında hiçbir yol bizi kurtarmaz. Türkçülük hareketi ile bir şansımız var demektir. İşte bu gerçeği bizden önce görenler bütün planlarını programlarını Türkçülük hareketini sulandırmak üzerine kurmuşlardır.

Türk kimdir? Sorusuna bilerek ve isteyerek farklı yorum getirenler bu hareketi sulandırma görevini layıkıyla yapıyor. 

Türklük ve din anlayışı her zaman olduğu gibi yine sahneye sürülüyor. 

TÜRKÇÜLÜK anlayışı içine mutlaka din olgusu katma sevdasının temelinde bu gerçek yatıyor. 

"Müslüman ana ve babadan olan kişiye Türk denir" demenin başka izahı yoktur. Sayısı az veya çok dünya üzerinde müslüman olmayan "Türk'üz" diye haykıran insanlarımızı aforoz mu edelim? "Türk içki içmez" diyerek Türk olup içki içen insanlarımızı yok mu sayalım? ( Sakın burada içki haram falan demeyiniz. O inanç meselesidir. Kişilerin inançları inandıklarını yaşamaları ile Türklük kavramını karıştırmayalım. Içki Islâm'da haram tamam. Yapan dinen cezasını çekecek. Içki içen kişi dininden de olmaz. Bu olayı Türklük ile bağdaştırmak ihanettir.) 

Türklük kaderdir seçemezsiniz öyle değil mi? Dininiz ne olursa olsun milletinizi değiştirme seçme şansınız yoktur. (Bu nokta vatandaşlık kavramı ile Türklük kavramını karıştırmayalım.) Hâlbuki din bir tercihtir. Müslüman bir kişi başka bir dini seçebildiği gibi başka dinden olan birisi de müslüman olabilir. Tercih bireyindir. 

Evet bu yüce Türk milletinin tek kurtuluşu TÜRKÇÜ DİRENİŞTİR.  Bu direniş için de öncelik kavramları doğru kullanmak ve algılamak gerekir.

Evet bir TÜRKÇÜ DİRENİŞ gerek bu artık kaçınılmaz. Fakat kavramlar doğru ve yerli yerinde kullanılmazsa TÜRKÇÜ DİRENİŞ de başarılı olamaz.

Konu uzun. 

Muhabbetle kalın.

Doğan Ay 





×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

KAYYUM ATANAN ÜÇ BELEDİYE
BİR DAHA ÖLMEM

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin