GÜNDEME DAİR ''ORDAN BURDAN ŞURDAN''

AKP'de depreşen Atatürk sevgisi(!)

Atatürk'ün anasına onu diyeceksiniz, babasına bunu diyeceksiniz; bu da yetmeyecek '' İki ayyaştan birisi'' deyip; yıllarca oy devşirmek için bu küfür ve günahların sahiplerini cumhuriyet değer ve kazanımlarına karşı verdiğiniz kavganın en büyük ilham kaynağı, propagandistleri göreceksiniz ve sonra sistem değişikliği ile yediğiniz haltın farkına varıp "Ulan biz ne yaptık" diyerek %50+1'i tutturamama telaşı ile bir sabah kalkıp, Atatürk'ün büyüklüğü ve yüceliğini keşfedeceksiniz öyle mi.

...

Düşünen, okuyan, yazan; özgül ağırlıkları oldukça yüksek Atatürkçü insanların teveccühüne mazhar olmak için yapmak istediğiniz algı operasyonunuz tutmaz; zira onlar sizin "Cemaz'ul evvelinizi" bilirler.
...
Ne yapacakmışsınız; 10 Kasım da Anıtkabir'de alacakmışsınız.
Siz var ya siz; Anıtkabir'e gider; sonra da diğer gidenleri inkar eder, "Bizden başka kimseler yoktu, orada gerçek Atatürkçüler bizdik" bile dersiniz ama tutamaz. Dedim ya; özgül ağırlık meselesi.
Sizi gidi takiyyeciler sizi.


Düşün yakamızdan
Kardeşim "Parlamenter sisteme dönmeliyiz" diyenleri partiden attınız, onlar da gidip bir başka parti kurdular. Şimdi de doğru yaptıklarına inanan insanlar gidip, onların etrafında kenetleniyorlar. Peki, bıraksanıza yakamızı be kardeşim. İhraç edilenler aynı zamanda bir başka parti de kuramazlar diye kaide mi var.
...
Tek adam isteyenler orada; demokrasi isteyenler de burada. Sistem üzerine düşünce farklılığımız ay ile güneş kadar aşikar olduğuna göre; artık herkesin kendi sepetini kendi koluna takıp, seçtiği yolda yol alması en makul olan değil mi dir.

''Rıza Zarraf'' zarfından ne çıkacak bakalım
Şimdi Zarraf ile ilgili en büyük korkumuz nedir; yediği haltın T.C Devletini uluslararası suç niteliği taşıyan bir kabahat ile karşı karşıya getirme riskidir.
...
Eğer malum dört bakanın yargılanması Türk mahkemelerinde yapılmış olsaydı; bu Zarraf denen adamın yargılanması da yapılıp; belki de yurt dışına çıkış yasağı olacak, ABD de tongaya düşmeyecekti.
...
Şimdi İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ devleti yönetenlere diyor ki; ''Yahu bu adamın ve diğer dört bakanın yediği haltları siz biliyordunuz, yargılanmadıkları için bizler bilmiyoruz; peki niçin ABD'ye gitmesine müsaade ettiniz''
...
Anlaşılıyor ki ABD'nin ve AKP'nin bildiği ancak Türk milletinin bilmediği Rıza Zarraf olayı uluslararası yaptırımlar bakımından Demoklasi'nin kılıcı gibi sürekli başımızın üstünde sallandırılacaktır.
Dolaysıyla, tüm dünyaya karşı esip, gürlerken; sürekli düşman değil, dost kazanmanın yollarını aramak ve bulmak zorunda olmalıyız ki; gün geldiğinde ABD ülkemize karşı uluslararası kurumlar nezdinde bir yaptırım kararı çıkarmak istediğinde bizim de arkamızda üç beş dostumuz olabilsin.
...
Bu ''İranlı çocuğun'' ne malum; ABD tarafından kullanılmak üzere Türkiye üzerine salınmadığı ve ne malum; zamanı geldiğinde bunun kabahatleri üzerinden fiili yaptırımlar da dahil olmak üzere fırsat kollanmayacağı.
...
Bilmem kimin, bilmem nerelerinde kıl olmaktan haz duyanların gazına gelerek hiç kimse ülkemiz adına yanlış yapma, riske sokma lüksüne sahip olamaz. Açık hava da, tek başına herkes istediği gibi yellenebilir; asıl olan toplum içinde ihtiyaç duyduğun halde insanın kendine mukayyet olabilmesidir.


Artık evlatlarıma ''Bu sefer kazandık çocuklar'' demek istiyorum
Bir "İYİ PARTİ"li olarak AKP trollerine alışığım ama MHP'li ülküdaşlarımın AKP trollüğüne alışmam zor olacak anlaşılan.
...
Yapmayın Allah aşkına; sizler istemez misiniz evlatlarınıza " Evet çocuklar, bu sefer biz kazandık" diyebilmeyi. Biz bunu diyebilmenin özlemi ile yollara düştük. Hep beraber taşlanacak şeytanımız belliyken; bize yaptıklarınız ayıp olmuyor mu.
...
MHP kurumsal olarak "Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmeyecek, parlamenter sisteme; aksayan yönleri giderilmek üzere tekrar dönülmesini sağlayacağız" dediniz de; bizler ille de yeni bir parti kuracağız mı dedik.
...
Türk milliyetçisi, ülkücüyüm. MHP kişiliğime, siyasi kültürüme elbette çok şey kattı; bizler de MHP'ye çok emek verdik, fedakarlık yaptık ama en son geldiğimiz noktada; irademin ipotek edilip, birileri ile sadakat nikahı kıymama müsaade edemezdim. Bu karakterimin oluşması için ödediğim bedelleri kim bilebilir ki; şimdiki siyasi duruş, hal ve tavırlarımı da analiz edip, hakkımı verebilsinler.
....
Artık evlatlarıma "Bu sefer kazandık çocuklar" demek istiyorum; mesele bu kadar basit.


İyi Parti vaadi
İYİ PARTİ iktidar, Meral Hanım Cumhurbaşkanı olduğunda; "Beş Tepe", Türk Dünyası Yüksek Teknoloji Üniversitesi olacak(Ümit Özdağ). Sarayın uçakları ve tüm ithal makam arabaları satılacak; elde edilen gelir ile cemaatlerin ve para basan sözde vakıfların kucağına itilen tüm üniversite öğrencilerinden bir tanesi dahi dışarıda kalmayacak şekilde yurtlar inşa edilecek.

Özne ''Kürtler'' değil, geri kalmışlıktır.
Şimdiye kadar bizatihi özneye "Kürtler" konularak okunmaya çalışılan malum bölge sorunu; İYİ PARTİ tarafından ekonomik şartların ve devlet şefkatinin yetersizliği üzerinden okunduğunu görüyoruz. Bugün için belki devletin tüm imkanları sunuluyor ama beyinlere sinmiş olan geleneksel algının değişmesine yönelik güvenlik tedbirleri dışında bir çalışma yoktur. Düşünebiliyor musunuz, kesim hayvanı ve besicilik için bu bölgemiz atıl tutulup, yurt dışından et ithal ediyoruz, saman ithal ediyoruz. Yazıktır, günahtır.
...
Dolayısıyla, işe terörü besleyen, insan kaynağı oluşturan bu iki unsurun halledilmesi ile başlanacak. Meral Hanım bölge ve halkı için duygu ve düşüncelerine dair niyetini ortaya koymak, yaşamının bir kısmını da Ahlat'ta geçirmek, bölge halkı ile beraber olmak için ev açmıştır. Hayırlı olsun.

Emre ''PUSLU'' denen alçak hain.
Emre "PUSLU" alçağı İYİ PARTİ üzerinden beklentilerine yönelik ego tatmini için 2019 seçimlerine dair twit atıp, duruyor. Ancak bu alçak başkaları için de daha neler neler yazdı; kimlerle hangi yatakta, hangi piçi peydahladıklarını da yazıp, twit'ler attı; niçin onlara dikkat çekmiyorsunuz; Meral Hanım ve İYİ PARTİ üzerine kinlerini kusmak için bu alçağın twit'ni vesile yapan ahlaksız, vicdansız, iz'ansız kalleşler.
...
Emre "PUSLU" alçağı elbette 2019 seçimlerinde Meral Akşener Cumhurbaşkanı seçilecek ancak siz istediğiniz için değil, Türk milletinin umudu olacağı için seçilecek ve zaman gelecek senden de seninle o 15 Temmuz piçini peydahlayanlardan da hesap sorulacak.

Uydur uydurabildiğin kadar; nasıl olsa bir cezası yoktur
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, TBMM düzenlediği basın toplantısında, "Bana göre Mustafa Kemal, 15 Temmuz'un arkasındaki akıl tarafından, FETÖ'nün arkasındaki güç tarafından zehirlenerek öldürüldü" demiş.
...
İşte ülkemizi maalesef bu akıl yönetiyor. Bu iddia olsa olsa FETÖ-ABD şer ittifakı üzerinden dikkati başka yere çekmek, ABD'yi masum gösterme çabasıdır.
...
AKP kendileri üzerine siyasi eleştiriler içeren karikatürler çizilmesine müsaade etmese de; kendi içlerinden böyle karikatüristler çıkabiliyor.
...
Olayın aslı şudur; bu abzurt iddia üzerinden tartışma yaratarak, dükkandan mal kaçırılmak isteniyor. Müftülerin nikah kıyabilmesi gibi pratikte bir anlamı olmayan, sadece tercih edenin mağdur olabileceği bir uygulamayı millete maal ederek günlerce tartıştıran bu zihniyet; sıkışmışlığın yarattığı can havliyle şimdi de bir başk tartışmayı ateşleyerek muhtemelen başka bir konuyu millete fark ettirmeden yutturma çabasında olmalılar.


İnsanın değeri öldüğü yere mi bağlı?
Ortadoğu'da kamyon halkın içine dalar, 150 insan ölür, kendi ulusal kanallarımız da dahil olmak üzere alt yazı olarak geçilir. ABD de ise 8 insan aynı amaçla öldürüldüğünde; ulusal kanallarımız normal yayın akışını keserek, naklen yayına geçerler. Aynen bugün olduğu gibi. Kırkbeş dakikadır ABD'den yayın yapılıyor.
...
İşte güçlü ülke bu demektir. Ulusal bir tatsızlık yaşandığında tüm ülkeler senin an be an ilgileniyorsa; demek ki ancak o zaman önemli ve güçlü bir ülkesin demektir. Batının insanını kendinizden değerli görüp, reflekslerimizi de ona göre ortaya koyuyoruz adeta. Ankara'da yaşanan katliam batının ne kadar dikkatini çekmişti; hiç. Yaşadığımız 15 Temmuz kalkışması bile batının ilgisini çekmesi neredeyse iki gün sonra olmuştu.
...
İnsanlığın çifte standardına lanet olsun. Eğer bu katliam Ortadoğu'da olmuş olsaydı, hiç şüpheniz olmasın ki TV yayınları normal akışlarına devam edecekti.
...
İnşallah başta ABD olmak üzere tüm batı ABD'de ki bu menfur olaydan ders çıkarıp, mazlum ve mahsun gariban Ortadoğu hakları üzerinde terörün gerekçesini oluşturabilecek entrika, hile, desise ve bunlardan kaynaklanan göz yaşlarına sebep olmazlar.

Bunu yapan sen değil misin?
Partin baraj altında kaldı, istifa ettin. Sonra seni gören Çiller ve Yılmaz da istifa ettiler. Ama sen sonradan istifa etmekten vaz geçtin. Çünkü amacın diğer iki ismin de istifasını sağlayarak; ABD'nin güdümünde, fetö'nün omuzlarında yükselecek bir partinin kurulması için siyasi alanı boşaltmak gerekiyordu. Oysa o boşluğu pekala kendi partin ile doldurabilirdin değil mi.
Mehmet Soral
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Telif Hakkı

© Mehmet Soral @ tahtaPod.com | Tüm hakları saklıdır.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Gazi
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN TOSUNCUKLARININ MALTA'DAKİ Şİ...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin