BARZANİ' YE KURDURULAN YAHUDİ KÜRDİSTAN' A NAKŞİLERİN DESTEĞİ

Kırım Türkü rahmetli babam "Vatanı olmayanın dini, imanı, namusu olmaz" derdi. İnsanın vatanı, bağımsız bir devleti, topraklarında dalgalanan bayrağı olmazsa ezanların okunup, namazların kılındığı camileride olmaz. Cemaatlere ve tarikatlara izin verilmez.

Yahudi Kürdistan' ın kurulma sürecini siyaset, ticaret, tarikat bağlamında incelemek gerekir. Diyanetin rolüde göz ardı edilmemeli. Camilerde imam ve müezzinler, tekkelerde şeyhler ve hoca efendiler, " rahat olun Kerkük, Musul bize katılacak. Barzani hele bir Kürdistan' ı kursun, Abd, İngiltere, Fransa Almanya, Rusya gibi ülkeler tanısın, yeni bir halk oylaması yapıp Türkiye' ye bağlanacaklar.." yalanını söylemeye başladı. Tarikat ehli dostlarımızdanda bu yolda telkinler geliyor. Fısıltı gazetesi iş başında…

İnsanların dini inançlarına ve inançlarını yaşama biçimlerine saygılıyız, taki Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkıp, Türk Milletini bölme yolunda faaliyet gösterene kadar. İnsanlar Sünni, Alevi, Şafii ve hatta mezhepsiz olabilir. Nakşi, Kadiri, Mevlevi, Rufai, Süleymancı v.s. olabilir. Ancak söz konusu vatansa gerisi teferruat' tır.

Kırım Türkü rahmetli babam "Vatanı olmayanın dini, imanı, namusu olmaz" derdi. İnsanın vatanı, bağımsız bir devleti, topraklarında dalgalanan bayrağı olmazsa ezanların okunup, namazların kılındığı camileride olmaz. Cemaatlere ve tarikatlara izin verilmez.

****

Tarikat nefsi terbiye ederek Allaha ulaşma yolunu öğretirken; 18. yy' dan günümüze ticarete, siyasete vede ihanete evrilmiştir. Neredeyse bütün tarikat ve cemaatler dini bir tarafa bırakmış, din tüccarlığıyla zenginleşerek devleti ele geçirme faaliyeti içindeler.

Osmanlı İmparatorluğunda ilk Kürt isyanını Nakşi tarikatına mensup Kürt Bedirhan aşireti çıkarmıştır. Bunu Nakşi Kürt Şeyhi Ubeydullah' ın isyanı takip etmiştir.1908'de ' Kürt Teavün ve Terrakki Cemiyeti' ni kuran Kürt Nakşi Seyit Abdulkadirdir. Seyit Abdulkadir Kürt Nakşi Şeyhi Ubeydullah'ın oğlu, Nakşi Kürt Seyid Taha'nında torunudur. Hepsi Iraklı Kürt Halid-i Bağdadi'nin müritleri..

Kürt Ağası Bedirhan, Şeyh Said, Ağrı isyanını çıkaran İhsan Nuri, Koçgiri isyanını çıkaran Seyit Abdulkadir, 1925 Kürt isyanını çıkaran Şeyh Said Nakşibendi'nin Halidiye koluna mensuplar. Görüleceği üzere İngilizler ve İsrail / Yahudiler' le işbirliği yaparak Osmanlı'ya ve Cumhuriyet'e karşı isyan edenler, ne hikmetse Kürt Nakşî tarikatına mensup ağalar ve şeyhler...

****

1950'de Doğu ve Güneydoğu'da ne kadar Nakşi Kürt Şeyhi, Şıh'ı, Seyit'i, ağası varsa genellikle Demokrat Parti listesinden Milletvekili oldu! Verilen topraklar, köyler, köleleştirilmiş cahil marabalar, devlet teşvikleri, acente ve firmalarla doyuruldular. Ve kimse isyan etmedi...

****

"1948'de İsrail kuruldu. İsrail'in Körfez'de yaşayabilmesi için, Arap olmayan ve İsrail'e müttefik olacak bir Yahudi Kürt devleti kurma planı geliştirildi. ABD ve AB bu plana destek verdi.. Adı "Büyük Orta Doğu" projesi olan bu plana göre, 22 ülkenin sınırları değişecek dendi. Batılı Hristiyan alemi " Haçlı seferleri başladı" diyerek Müslüman coğrafyanın tepesine çöktü.

Yahudi Kürt Devleti'nin Irak lideri Yahudi kökenli kripto Barzani'dir. Barzani ailesi aynı zamanda Kürt Nakşi'dir. Yahudi Kürdistanı oluşturma yolunda olan Barzani'ye AKP hükümeti ve siyasileri neden destek veriyor? Halbuki Barzani " burası Güney Kürdistan" diyor! Demekki Kürdistan'ın bir de kuzeyi var, o da bizim Doğu ve Güney Doğu Anadolu'daki topraklarımız!.

***

Nakşibendilik Türk tarikatı olarak başladı. Zaman içinde sözde Kürtleşti(!) ve İngilizlerin ve Yahudilerin tuzağına düştü. Halid-i Bağdadi'ye bağlı Türkiye'de dört büyük Nakşibendi tekkesi var. Bunlar:

1) Gümüşhanevi Tekkesi: Kurucusu Ahmed Ziyaeddin Gümüşhanevi. Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Recai Kutan, Ömer Dinçer, Bülent Arınç, Kemal Unakıtan, Cüneyde Zapsu, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül gibi onlarca siyasi isim bu tekkeye bağlıydı.

2) İsmet Efendi Tekkesi: Kurucusu Yanya Mahkeme-i Şeriyesi Kátibi Mustafa İsmet Garibullah Yanyevi'ydi. Dahiliye Nazırı Memduh Paşa, Tophane Müşiri Mustafa Zeki Paşa gibi Osmanlı devlet adamları ve bürokratları bu tekkenin müridiydi.

3) Kelami Dergáhı: Önceleri Kadiri olan tekke, Muhammed Esad Erbili'den sonra Nakşibendi-Halidiye ekolüne dahil oldu. Menemen Olayları davası sırasında ölünce dergahın başına Osman Nuri Topbaş geçti. MSP'li Tahir Büyükkörükçü gibi siyasiler ile bazı ünlü işadamları da bu dergáha bağlıydı.

4) Kaşgari Tekkesi: Kurucusu Şeyh Şefik Arvasi'ydi.Tekkenin son şeyhi Ahmet Mekki Arvasi'nin, İhlas Holding sahibi Enver Ören'in kayınpederi Hüseyin Hilmi Işık'a irşad müsaadesi verip vermediği halen tartışılmaktadır. Şeyh Şefik Arvasi'nin torunu Didar Hanım Yusuf Bozkurt Özal'ın oğluyla evlidir.Said-i Kürdi (Nursi) Van'da Nakşibendi Arvasi tekkesinde eğitim almıştır.

Bu ana dört kol dışında, Erzincan'daki Abdurrahim Reyhani'den, Adıyaman'daki Mehmet Raşit Erol'a kadar onlarca şeyhin kurduğu Halidiye tekkeleri vardır."

Nakşi kripto Barzani'ye Güney Kürdistan kurduruldu. "Türk'üm, Müslüman Türk'üm" diyen Nakşiler kendi vatanını parçalamaya götüren BOP projesine nasıl destek verir?

Milletimizin "TÜRK-KÜRT", dinimizin "Sünni-Alevi" diye parçalanmasına nasıl göz yumuyor, anladınız mı? Görüleceği üzere bugün Türkiye'de bir Kürt meselesi değil, bir Yahudi Kürdistan meselesi var...

Sevgi ve Saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu.

Telif Hakkı

© Sevginaz Hamevioğlu @ tahtaPod.com | Tüm hakları saklıdır.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

VİTRİN
Siz Kandırıldıkça Türk Milleti Kaybediyor

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin