5 YILMIŞŞŞ… ELİNİZİ ŞEKER FABRİKALARIMIZDAN ÇEKİN

Başbakan Binali Yıldırım, 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesine yönelik eleştirilere "Bilen de konuşuyor bilmeyen de konuşuyor. Şeker fabrikaları özelleştirilince kapatılacakmış, bunlar yalan dolan. Bu fabrikalar kapatılmayacak en az 5 yıl daha çalışacak..." dedi.

"En az 5 yıl kapanmayacak" ya 5 yıl sonra ne olacak? Sayın Başbakan 14 fabrikanın 5 yıl sonra kapanacağını duymak bizi nasıl rahatlattı bilemezsiniz!!! 15 yıldır sudan ucuz fiyatlara sattığınız fabrikaların, şirketlerin pek çoğu kapatıldı! Kapılarına kilit vuruldu. Bedavaya getirilen arsalarında AVM' ler yükseldi.. Olan fabrikalarda çalışan işçi ve memurlara oldu. İşsizlik de arttı..

Sümerbanklar, Tekel, Et ve Balık Kurumu, British American Tobacco'ya satılan Samsun, Tokat, Malatya, Adana, Maltepe, Bitlis Sigara Fabrikaları, Gerkonsan A.Ş. Çelik Konstrüksiyon Makine İmalat Fabrikası, Bursa/ İnegöl Kibrit Fabrikası, Seka Kağıt Fabrikaları kapatıldı, Bankalar, limanlar ve daha neler neler!! Elimizde avucumuzda sadece şeker fabrikaları kaldı... Uzayıp giden bu utanç listesi sizi doğrulamıyor efendim. Baba malını har hurup harman savuran hayırsız evlat gibisiniz. İnandırıcı hiç değilsiniz.. 

Resmi verilere göre, AKP'nin iktidara gelmesinin ardından geçen 16 yıllık sürede yaklaşık 61 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı. Bu paranın yaklaşık 24 milyar dolarıyla yol yaptınız.. Soruyoruz efendim kalan (61-24= 37) 37 milyar dolar NEREDE? 

İnsanlar aç ve açıkta Sayın Yıldırım. Bizim evlatlarımızın Malta' da Offshore şirketleri, Hollanda' da gemileri, Man adasında büyük paraları yok.. Herhangi bir tarikat ve cemaate katılıp çalınan sorularla sınav kazanarak diploma, iş ve aş sahibi olmuyor... Evlatlarımızı alın teriyle helalinden kazanmak üzere yetiştirilmiş, nitelikli, iyi eğitim almış mütevazı gençler.. Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın tavsiyesine uyup en az 3 çocuk da yapamıyorlar çünkü İŞŞİZLER!!! Bu gidişle kısırlaşacaklar..

Şeker fabrikalarımızdan ellerinizi çekin. Küresel terör firması Siyonist Cargill' e şeker fabrikalarımızı satarak kanser, kısırlık, şeker, obezite gibi hastalıklara yakalanmamıza sebep olmayın... Avrupa ülkelerinin tamamının kovduğu bu şirketi ABD' ye gönderin gitsin.. 


Sevgi ve Saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu 

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

ÖNCE İNSAN DÜZELMELİ
AKŞENER FETÖ'CÜ İSE...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin