İNGİLİZLER VE YUNANLAR ENOSİSİ HORTLATIYOR, EOKA TERÖR ÖRGÜTÜ İŞ BAŞINDA...

Rum Milli Muhafız Ordusu'na 3 bin sözleşmeli asker alındı. EOKA terör örgütü militanları adada gösteriler yapıyor!!! Tüm bu haberler Türkiye'de kamuoyundan" itina ile saklanıyor."

 Barzani bağımsızlık referandumunun 25 Eylül'de yapılacağını bildirdi. Bağımsızlık referandumu için Birleşmiş Milletler'den (BM) gözlemci talebinde bulundu. Barzani BM' nin yardım ve desteğiyle Kürdistan' ı kurma yolunda...

Başkan Obama Barzani'ye, "Kürt milletinin taleplerine karşı değiliz. Ancak, bizim için öncelikli olan IŞİD örgütünün bitirilmesidir" dediğinde Yardımcısı Biden Barzani'ye, "Sayın Başkan müsterih olun. İkimizin de ömrü Kürt devletini görmeye yetecektir" demişti. Başkan Trump' da aynı yolda ilerliyor! Bağımsız Kürdistan...

Trump Suriye' deki operasyonlarını cici terör örgütleri YPG- PYD' yle yürütüyor! Öcü terör örgütleri İŞİD/ DEAŞ işgal ettikleri toprakları aldıkları talimatla YPG- PYD' ye devredecek! Hatay sınırımıza komşu Afrin' de askeri yığınak yapıldı. YPG - PYD' ye ordu kurduruldu! Irak' ta kurulacak Bağımsız Kürdistan'ın Suriye ayağı hazırlanıyor!!!

Çok yönlü kuşatma Adalar denizindeki/ Ege' deki adalarımız ve Kıbrıs' la ve hatta Trakya ile sessiz ve derinden devam ediyor! Adalar denizindeki/ Ege' deki adalarımız ve Kıbrıs Rumlara teslim ediliyor! Trakyadaki arsa, tarla meralar bir İngiliz şirketince satın alınıyor! Trakya Filistin gibi satılıyor! Belli ki Trakya' da bulunan doğalgaz yataklarıda iştah kabartıyor...

SÖZDE " BARIŞ ADI ALTINDA KIBRIS' DAKİ TOPRAKLARIMIZDAN VAZGEÇMEK, ASKERİMİZİ ÇEKMEK, GARANTÖRLÜK HAKLARIMIZDAN VAZ GEÇMEK TÜRKİYE' İÇİN GÜVENLİK TEHDİTİ DEĞİL MİDİR? BU GÖRÜŞMELER BARIŞ GÖRÜŞMESİ DEĞİL, ANCAK TESLİMİYET GÖRÜŞMELERİ OLABİLİR! "

Rum basını, "Türk askeri yüzde 80 adadan çekilecek" haberini verdi. Haber soğumadan Genelkurmay Başkanı Akar "KKTC' de bulunan çok iyi eğitimli er ve erbaşlardan oluşan Alevkayası Komando Taburu'nu Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine gönderdi." Ve Akar adadan asker çekildiğini açıkladı! 

Rum Milli Muhafız Ordusu'na 3 bin sözleşmeli asker alındı. EOKA terör örgütü militanları adada gösteriler yapıyor!!! Tüm bu haberler Türkiye'de kamuoyundan" itina ile saklanıyor." 

Cenevredeki görüşmelerde, "2004 Annan Planı'ndan daha ağır şartların dayatılması bekleniyor. AKP Hükümetinin ve KKTC Cumhurbaşkanı'nın müzakerelerdeki tutumunun ne olacağıysa bilinmiyor.." 

2004 Annan Planı ile (Rum ve Yunan tezleri desteklenerek) Rumlara; Erenköy, Günebakan, Yeşilırmak, Ömerli, Güzelyurt, Kırklar, Gaziler, Akıncılar, Paşaköy, Akdoğan, Türkmenköy, Korkuteli, Düzce, Güvercinlik, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı birliklerinin adadan çekilmesi ve adada sadece 650 Türk askerinin bırakılacağı taahhüt edilmişti!!!

Şükürler olsun Rum tarafının referandumda "hayır" oyu vermesiyle amacına ulaşmamış ve Kıbrıs'ta yaşayan Türk soydaşlarımız, Rumların egemenliğine girmekten ve Rumların zulmünden kurtulmuştu." Kıbrıs da, Ege'deki adalarımız gibi, Yunan'a mı teslim edilecek? Kıbrıs' lı Türkler yeniden EOKA terör örgütü militanlarının eline mi bırakılacak? 

Geçtiğimiz günlerde adada Rum - İsrail ortak askeri tatbikatı yapıldı! Türkiye' de üzerinde pek durulmayan bu askeri tatbikatla ne hedeflendi? ENOSİS'i anma törenlerine kimler katıldı? İngiliz - ABD - İsrail şer cephesi her koldan saldırıda. 

Muğla' dan, Kaş' tan hapşırdığımızda adalarımızdan "çok yaşa" cevabını duyabiliriz. Uluslararası haritalarda karasularımız içinde gösterilen adalar Yunanlıların askeri işgali altında! Yaklaşık 500 yıldır Türkler' in hâkimiyetinde olan adalarda Yunan bayrakları dalgalanıyor! Yunan Askerlerinin Türk adalarını işgal ettiği, adalarımıza karakol ve gözetleme kulesi kurduğu, savaş gemileriyle asker sevk ettiği ortaya çıktı! Adaya gidişler pasaportla yapılıyor! 

Hükümet savaş suçu sayılacak işgal ve olaylar karşısında herhangi bir açıklama yapmıyor? Neden derin bir sesizlik içinde?
"Şehit kanlarıyla sulanmış Kıbrıs topraklarını ve ecdat yadigârı Osmanlı vakıf arazilerini Rum tarafına vermeye kimsenin hakkı yoktur. "


Sevgi ve Saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu

Telif Hakkı

© Sevginaz Hamevioğlu @ tahtaPod.com | Tüm hakları saklıdır.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

SAYIN ADAYLARA
Hicvi Bilmeyen Arif’i Anlayamaz

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin