HEDEF RABİA, İSTİKAMET KIZILELMA !!!

Tahrir meydanında ithal edilen Rabia işareti, hem yerli hem milli hemde Türk'ün kızılelma'sı oldu(!) Turan türküleri söylendi,Milliyetçi hafıza yeniden keşfedilmeye başlandı. Cami avlularında kasa kasa kırmızı elmalar halka dağıtıldı. Nede olsa "İstikamet Kızılelma…"

İktidarın propaganda tv'si önceden hazırlanmış bir kurguyu devreye sokuyor. "Tanrı" kelimesinin bile orduda yasaklandığı T.C tabelalarının söküldüğü, Türkçe isimlerin yerine etnik bölücü isimlerin vatan coğrafyasını süslediği, TRT6 ile kürtlerin milletleşmesi için en az pkk kadar tehlikeli bir süreci tetikleyip yayın yaptığı bir süreçte bunlar oluyor. "İstikamet kzılelma"

Daha önce Cemaatte ve PKK'ya ülkeyi teslim eden bu zat ve yandaşlarının Türk bayrağını, Atatürk'ün posterlerini kurumlardan indmesine de milletçe şahit olmadık mı? Yanlışlarının bedelini hendeklerde ve 15 Temmuz darbe teşebbüsünde fazlasıyla şehit vererek ödemedik mi? İdeolojik körler bunu göremez.

Peki, ne oldu da bir cümle üzerine Turancı kesilme ve Türk'ün cihan hakimiyeti, mefkuresine sarılma gündeme bomba gibi düştü?

Makyavelizm böyle bir şeydir işte. Tarzan dara düşünce bütün yollar mubah olur.

Siyaset değerler üzerinden değil Makyavelci pragmatizm üzerinde yapılırsa kavramlar anlamsızlaşır, idealler iğfal edilir, hak ile batıl, doğru ile yanlış yer değiştirmeye başlar.Neyin doğru neyin yanlış olduğu değil an itibariyle neyin kime göre doğru ya da yanlış olduğu anlamlı hale geliyorsa orada değerler bitmiş demektir.

28 Şubat sürecinin saikleri ve Fetö terör grubununda çok baş vurduğu algı operasyonunun bir benzerini hemde çok kaba ve sığ şeklini yaşamaktayız.

Türk milleti için Afrin başta olmak üzere güneyimizi kuşatan bölücü unsurları temizlemek bir beka sorunudur. Bunun tartışması da olmaz.

Ancak güneyimizde bu yapılanma nasıl oluştu? Onun hesabını şehit veren bir milletin sorması en tabii hakkı değil mi? Suriye rejimini beğenmeyip muhalifleri silahlandırma AKP iktidarı ile başladı. Eğer orada siz Suriye devletine karşı grupları silahlandırırsanız kuzeyinizde bölücülerde silahlanacaktır. Bunun kaçınılmaz bir sonuç olduğunu ilkokul öğrencisi dahi bilir.

Bir hilal uğruna mehmetçikler hakka yürürken yanlış politkalar sonucu ortaya çıkan oldu bitiler vicdanımız dağlıyor. Allah'ım insanımızı REM uykusundan uyandır.

İşaretiniz Rabia, idealiniz siyasi ümmetçilik olursa bunların hiçbirini göremezsiniz! Bunun adı "stratejik derinlik" değil ideolojik körlüktür. İstikametini ortadoğulaşmadır. Onun adı kızılelma değil rabia işaretidir. Zira o işaret bu coğrafyanın değil Ortadoğu coğrafyasının ürünüdür.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Mehmedim
ÖRT Kİ ÖLEM...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin