BU KALLEŞLİĞİ ÜLKÜCÜLER YAPMADI

Avcılarda kalleşçe saldırı yapanlar ülkücü olamaz
Bağcılar'da İYİ PARTİ standına saldırarak, 4 arkadaşımızın bıçaklanması her ne kadar MHP'liler tarafından yapıldı dense de; kesinlikle inanmıyorum. Burada amaç ülkücüleri kendi arasında bu seçim sürecini de dikkate alarak, özelikle uzun vadede birbirlerinin yüzüne bakamaz hale getirmektir.
...
Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; ülkücülerin bugün fikir, düşünce; kısaca ideolojik ayrılıklardan değil; konjonktür gereği farklı patilerde siyaseten karşı karşıya gelmiş olmaları; özelikle MHP'de başkalaşmadan değişim taleplerine geçit vermemekten kaynaklanmıştır.
....
Sonuç itibariyle ülkücüleri tarumar etmenin, iddiasız hale getirmenin temelinde; bir gün MHP'de ülkücü irade kamil anlamda tecelli ettiğinde; Türk milliyetçisiyim, ülkücüyüm diyen herkesin, her ne şekilde, nerede olurlarsa olsunlar, er veya geç bir araya gelecekleri ihtimalini ortadan kaldırma isteği vardır.
...
Dolayısıyla BOP projesinin mimarları; Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile milliyetçi ve ulusalcı kişi ve kurumları yeterince etkisiz, yetkisiz ve tesirsiz hale getirdiklerini sanarak; 15 Temmuz yerli ihanet şebekesi ile ABD, ülkemizin işgalini gerçekleştirmek istediler, başaramadılar. Ancak, elbette BOP projesinden vaz geçmiş değiller; A planı olmadıysa B planını devreye sokmak isteyeceklerdir.
...
Şimdi B planına geçmek için en büyük engel gördükleri, kendileri için "Baş belası" olan Türk milliyetçisi, ülkücülerin projesi olan ama vatan ve millet sevgisi, sadakati paydasında aidiyet duygusu ile buluşan herkesi bünyesinde toplayan İYİ PARTİ'nin, ne pahasına olursa olsun kurumsal varlığının devamına engel olmak istenmektedir.
...
İYİ PARTİ'ye karşı süregelen engellemeler ve maalesef en sonunda yapılan fili saldırının arka planında bu vardır. Dolayısıyla yapılan saldırıyı kesinlikle ülküdaşlarıma maal etmiyorum, şiddetle kınıyorum. 

Devlet Bahçeli'nin arzusu ileriye dönük Türk milliyetçisi ve ülkücü ruha sahip bir bakiyenin kalmamasıdır
Değerli ülküdaşlarım, Devlet Bahçeli fanidir, Ülkücülük hukukumuzu koruyarak, Devlet Bahçeli üslubu ile değil ülkücü edep, adap ve ahlakı çerçevesinde tartışmaya özen gösterelim.
...
Devlet Bahçeli'ye uyumayalım, zira onun hedefi Türk milliyetçiliği hareketinden yarınlara dair hiç bir bakiye bırakmamak.
...
Akşamdan sabaha düşünerek, bula bula daha düne kadar kendi etrafında pervane olan ülkücülerin fetöcü olabilecekleri sonucunu çıkaran, bunama haline aldırış etmeyin. Er veya geç aynı Otağda bir araya geleceğiz. Cümleniz Allah'a emanet olun. 

Aktroller ikinci turda Erdoğan karşısında kimin olmasını/olmamasını istiyorlar
AKP trollerini takip ederek, korkularının ne olduğunu anlamak mümkün. Şimdilik tesbitim; özelikle ikinci tura Erdoğan'nın karşısına Muharrem Ince'in çıkmasını istiyorlar, Meral Hanım'ın olmasından şiddetle korkuyorlar.
...
Bu tesbitim kesinlikle Sayın İnce'yi küçümsemek değil, sadece ve sadece aktrollerin ruh yapılarını iyi kavrayıp, okuyabiliyor olmamdır. Zaten ikinci turda her halükarda destekleyeceğim aday Erdoğan karşındaki aday olacaktır.
...
Mesela "Meral Akşener ikinci tura kalır" diye fikir beyan edenlere cevap vermek isteyen troller, itirazını agresifleşerek veriyorlar; muhataplarına "Niçin Meral Akşener'i empoze ediyorsun" dercesine. Oysa ne gerek var ki; kendi adayları zaten kafadan ikinci turda değil mi. Dedim ya; ya Meral Akşener ikinci tura kalırsa.

Klasik Devlet Bahçeli densizliği; imza veren seçmeler fetöcü olabilirmiş
Sayın Bahçeli, bulunduğum bir ortamda, şahsınız için kullanılan ağır bir sıfat karşısında, onurunuza sahip çıkmak adına yapmış olduğum kavgayı hatırlıyorum. Siz ise verdiğim imzam üzerinden fetöcü olup olmadığımın araştırılması için devletin ilgili birimlerini göreve çağırıyorsunuz.
...
Meral Hanım, son derece çirkin ithamınız karşısında biz imza verenleri korumak adına tepkisini gösterince; "Nasıl da alındılar, demek ki attığımız taş yerini bulmuştur" diyerek üstelik de Yusuf Has Hacib'in son derece güzel öğütler içeren sözlerine atıflar yaparak suistimal edip, yapmış olduğunuz ithamınız için kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
...
Sayın Bahçeli, sizin onurunuz için bahsettiğim tepkiyi göstermiş ve bunu yaparken de hakarete uğramış birisi olarak; yine sizin son derece haksız ve mesnetsiz ithamınız karşısında uysal koyup olup, sineme çekip, kendi onurumuzu korumamamız mı gerekirdi.
...
Nasıl bir mantıktır ki; haksız, hatta iftira mahiyetindeki ithamınıza karşı tepki göstermemizi ithamınızı kabullendiğimiz şeklinde yorumlayabiliyorsunuz anlamak mümkün değil; aksine tepki göstermememiz kabullendiğimiz anlamına gelmeyecekmiydi.
...
Bu tavrınız, hakkımızı haram etmek için her ne kadar büyük bir gerekçe olsa da; ben gene de takdiri bu konuda sizinle beni baş başa bırakan ve helalleşme işine karışmayan; her şeye kadir olan, esirgeyen, bağışlayan Allah'a havale ediyorum.

Demokrasimize sahip çıkma adına yaşanan heyecanlar
80 yaşında bir bayan, seçim kuruluna, Meral Hanım için imza vermeye gelmiş. "Meral Akşener 100.000 imzayı aştı mı" diyor ve "Evet" cevabını alınca "Öyleyse bir başka adaya, Saadet'in adayına vereyim" diyor.
...
İnsanlar siyasal fikir ve düşüncelerinden feragat edip, bir an önce mevcut iktidardan kurtulabilmenin hesabını yaparlarken aynı zamanda demokrasinin faziletinin bilinci içinde hareket ediyor, ona sahip çıkmaya çalışıyorlar.
...
Bir taraftan makarna, kömür hesabı yapanlar; diğer tarafta demokrasiyi, içine sokulduğu cendereden kurtarma mücadelesi. Can sıkıcı süreçte yaşanan bu tür güzellikler, bizler için umut veren nüanslar oluyor.
Teşekkürler hanımefendi.

Erdoğan'sız bir Türkiye düşünmek
Efendim neymiş "Erdoğan'sız Türkiye istiyorlar"mışız.
...
Ahmak, istemeyecek sem niçin muhalif olayım ki. Evet, Erdoğan'sız Türkiyeyi düşünmek yaşama sevincimi artırıyor, dibine su dökülen fide gibi hissediyorum kendimi
...
Aydınlık bir Türkiye için, Erdoğan'sız Türkiye


Mehmet Soral
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

KARANLIK DÜŞÜNCELER
Kardeşi Kardeşe Düşman Ettiniz. Şimdi Mutlu musunu...

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin