FUTBOL HAZZI ve GUTİ HERNANDEZ

GutiHernandez

Guti Hernandez'i 14 numaralı forması ile izleme fırsatına erişenlerin acaba yüzde kaçı, ne denli estetik bir seyirliği temaşa ettiklerini fark edebildi?

Real Madrid'den gönderilişi, sadece yaşıyla değil daha çok o dönem takımın başına getirilen Mourinho'ya dair daha önce söyledikleri ile ilintiliydi.

Otuz üç yaşında Los Galacticos'dan ayrılırken fırsatı Beşiktaş değerlendirdi. Onu ligimizde izleme fırsatı bulduk. Ben, doğru teknik direktörle çalışmadığını düşünüyorum. Senol Güneş'in elinde olsaydı... diyorum mesela. Tam da onun kalemi bir futbolcuydu bence.

Şimdi, onun yardımcılığını yapacak. Bu 10 numara yokluğunda eminim Güneş'in de aklından "n'olurdu daha 32-33 yaşında falan olsaydı da sürseydim şunu sahaya" minvalinde cümleler geçiyordur.

Guti'nin futbol dehasını takdir etmeyenlerin futbol zevkinin düşük, bu oyunu bir zevkten çok savaş olarak görmeye eğilimli kişiler olduklarından şüphelenirim.

Guti, futbolda estetiktir. Görsel şölenin sihirbazlarındandir. Guti'yi sadece bir orta saha olarak görenler bizden değildir. Onu takdir edemeyen topa tevbe etmelidir, hayindir; fedöcüdür:))

Guti'nin Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olması Türk futbolu açısından gerçekten sevindirici ama...

Real Madrid başkanı Perez, Lopetegui'yi milli takımdaki yerinden kaldırıp getireceğine dümeni genç takımla harikalar yaratan Guti'ye emanet edemez miydi? 

Edebilirdi. Ama etmedi.

Biz Guti'nin yaratacağı farkı Şenol hocada ve futbolcularda nasıl göreceğiz bakalım? 

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

YAPMA HAYAT!
ÇİN'İN TÜRKİYE'DEKİ ETKİ AJANLARI

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin