BİZANS PAPAZLARI İLE SİDİK YARIŞTIRMAYIN

20190430_215951

BİZANS PAPAZLARI İLE SİDİK YARIŞTIRMAYIN

Rivayet odur ki Bizans'ın başkenti Konstantinapolis II. Mehmet tarafından ele geçirilirken hatta Sultan, kale kapılarından içeri beyaz atıyla arz-ı endam ederken, din adamları kilisede meleklerin cinsiyeti üzerine hararetli bir tartışmaya girmiş.

Bizim mahallede de Bizans papazlarına rahmet okutacak şekilde yaşıyor. Sizin anlayacağınız Bizans papazları ile sidik yarıştırıyor adeta bizim mahalle sakinleri.

Biz vatan diyoruz kutlu dava diyoruz siz melekler dişi mi erkek mi diye soruyorsunuz?

Asıl meseleyi, ana konuyu, can alıcı noktayı es geçip teferruatla uğraşmayı daha güzel nasıl beceriyoruz bravo bize? Bugün yaşadığımız süreç "Sürü kayıp sen alaca danayı soruyorsun" demek gibi bir şey. Yahu alaca dana belli önemli ama sürü dağılıyor. Tek başına alaca dananın bize faydası olmaz. Alaca danayı bulayıp derken sürüyü yok ediyorsun.

Bu pencereden bakıp halimizi, ahvalimizi, tavrımızı ve gidişatımızı incelediğimizde görüyoruz ki bugün durumumuz ne yazık ki meleklerin cinsiyetini tartışanlardan daha vahim ve daha da gülünçtür.

Neyi tartışıyoruz?

Adres neresi? (Aslında bunu da tartışmıyoruz birbirimize hakaret ediyoruz.)

Etrafına iyice bak. Tartışılması gereken adres mi? Türklük bilinçli bir şekilde yok ediliyor. Biz sizin adres neresi diyoruz?

Ahlâkî çöküş yaşıyoruz. Biz adres ariyoruz.

Dava paramparça oluyor uyanın diye haykırıyoruz. Sen benim adres ile kafayı bozmuşsun.

Unutmayın yolda ayaklarınıza dikenler batıyorsa ya ektiğiniz ya da sökmediğiniz dikenlerdir onlar. Ayaklarımız kan revan içinde sen adres derdindesin.

Biz meleklerin cinsiyetini tartışan Bizans papazları gibi ülkücülük şurada burada olur ülkücü şöyle böyle olur diye birbirimize pusu kurarken ülkede birileri istediği gibi at oynatıyor.

Unutmayın:

Türk milliyetçileri hedefleri var. Fabrika yapan fabrikalar kurmak. Güçlü devlet. Türk milliyetçiliği hareketinin mücadelesi milliyetci Türkiye Turan hedefi Kızıl Elma'dır . Çıkarcı makyavelist siyasetçilerin oynayacağı değildir ülkücü hareket.

Şimdi bu hareketi adres sevdası ile bir yerlere yama yapmanın ne anlamı var?

Yolumuz belli.

Adresimiz DAVAMIZ.

Bırakın Bizans papazları ile sidik yarıştırmayı.

Doğan Ay






×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Bir İYİ Parti Özeleştirisi!
15 Temmuzun Düşündürdükleri

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin