ANDIMIZ ADIMIZDIR

ANDIMIZ ADIMIZDIR

Allah sevindireceği kulunun eşeğini kaybettirir ve sonra o kuluna eşeği buldurur derler. İşte ANDIMIZ olayı da tam bu. Fetonun ayak oyunlarına gelenler içinde Türklük geçtiği için ANDIMIZI yasakladı. Bugün danıştay kararı ile okunması istendi ve kim kimdir ortaya çıktı. Elimizdeki önce kaybettik şimdi bulduk gibi oldu mutlu olduk. "Bulduk gibi" diyorum daha süreç bitmedi. Başta birçok arkadaşımızın büyük umutlar beslediği sayın Milli Eğitim Bakanı da itiraz edenler safında yerini aldı. Büyük ihtimalle karar için itiraz yapıldı bile..

Öyle pes edecek bir güruh yok karşımızda uyanın.

Bu arada açıklamalar twitler yağmaya başladı biliyorsunuz.

Sayın Cumhurbaşkanımız "Her gün Türk'üm demekle Turk olunmaz." dedi. Işin doğrusu uzun bir aradan sonra sayın Cumhurbaşkanına bu açıklama için teşekkür edeyim. Çok doğru ve harika bir durum tesbiti yapmış oldu sayın Cumhurbaşkanımız.

TÜRK olmak öyle kolay değil elbette…

TÜRK olmak her kula da nasip olmaz.

Evet sayın Cumhurbaşkanımız haklı TÜRKÜM demekle olmuyor bu işler.

Twitter efendisi de esip gürlemiş klavye başından. Allah yokluğunu göstermesin ya bu twiter milliyetçiliği olmasaydı nerelere giderdik? Yahu daha bir önceki seçimde bir kaç millet vekilliği ve hazineden alınacak yardımcık(!) için ittifak diye diye yırtınmadınız mı? Aklınız başınıza geldi desem yalan söylemiş olurum. Yerel seçimlere ittifak için yine can atıyorsunuz. Sonra twiter hesabından milliyetçilik edebiyatı.

Ittifak yaparsanız-ki yapılacak- ne diyeceksiniz ortağınıza?

Bırakın bu basit ayak oyunlarını be arkadaş…

ANDIMIZ için bunlar yetmez. Bunlar ANDIMIZI kurtarmaz. Bunlar sıradan çıkarcı yaklaşım. Şayet siz güçlü olmazsanız birlik olmazsanız yarın andımızı bırakın marşımızı konuşacağız haberimiz yok.

Hani BEKA diyordunuz ya buyurun size BEKA sorunu. Bundan büyük beka sorunu mu olur? Çünkü bu başlangıç daha efendi başlangıç…

VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAGAN OLSUN

Muhabbetle efendim.

Doğan Ay 

×
Yayınımıza abone olun

Sayfamızda yayımlanan yazıları kaçırmamanız için yayınımıza abone olun.
Aboneliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

KAZAK DÜĞÜNÜ - 5
KIZIL DEVRİM - III

İlgili İletiler

 

 Galeri

 Blog Takvimi

Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin