Ülkemize sistematik bir şekilde Suriyeli nüfus taşındığı ve bunun neticesinde bazı bölgelerimizde Türklerin azınlık durumuna düşme tehlikesi ile karşı karşıyla kaldığını ne zaman gorecegiz? Özellikle Suriye'deki iç karışıklık bahanesi ile sistematik olarak nüfus taşınmasından dolayı taşınan nüfusun bugün "yerli nüfusu geçtiği" illerimiz mevcuttur. Türkler kendi ülkelerinde azınlık durumuna düşmekle karşı karşıya kalmıştır.

Yaşadığımız olay sıradan basit bir göç olayı değildir. Yaşadığımız sistematik bir demografik yapının bozulmasıdır.

Demografik yapının değişmesiyle, çalışma ve sosyal yaşamın da değiştiği artık gözle görülen bir gerçektir. Istiklâl Marşı'nın arapça okunması kredi yurtlar kurumunun yurt isimleri arapça tabelalar doğrudan doğruya kültür rmperyalizmi değil midir? Bu gün sınır illerimizde suriyeli sayısı neredeyse Türk nüfusunu geçmiştir.

Yanlış Suriye politikası (!) ensar muhacir hikayesi ile başınıza örülen en büyük beladır. Sayıları milyonları bulan suriyeli mülteci sorunu artık milli güvenlik sorunu olmaya başlamıştır.

Peki bütün bunların peşpeşe gelmesi tesadüf olabilir mi?

Unutmayın ki bu coğrafyada meydana gelen hiç bir olay tesadüf ile açıklanamaz. Bunlar emperyal güçlerin 50 yıllık 100 yıllık projelerinin hayata geçirilmesidir.

Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar onemli" tesbitinin altında yatan da bu gerçektir.

Hedef 2040 büyük israil devleti hedefidir. Bu hızlı nüfus değişimi yaşandığı sürece 2040 yılında Turkiye'de Türkler azınlık durumuna düşecektir. Hedeflenen gerçek budur.

Ülkenin de öncelikli beka sorunu bu nüfus yapısının değiştirilmesi operasyonudur.

Biz birbirimizi yeme ile uğraşırken ülke elden gidiyor. Biz siyasetin kör kuyusunda lider teşkilat doktrincilik oynarken demografik yapımız bozuluyor. Türk kültürü yerle yeksan oluyor. Ha bu arada ülkücülük nerede yapılırdı?

DOĞAN AY