Yüzlerce şehit verirken Twitter'da ağdalı cümleler yazmak dışında bir şey yapmayan Sayın Bahçeli bile yeni parti için basın toplantısı düzenledi. Sayın Bahçeli en son ne zaman basının önüne çıktı hatırlamıyorum. Durumun ne kadar ciddi olduğunu Sayın Bahçeli'nin tavırlarına bakarak bile anlayabilirsiniz.

Yeni partinin kurulacak olması bile iktidarın ve Bahçeli yandaşlarının uykularını kaçırmaya yetiyor… Daha ortada partinin adı bile yokken yandaş medyanın ve Bahçeli'nin en çok konuştuğu isim Meral Akşener… Kılıçdaroğlu bile bu kadar çok konuşulmuyor.

Bu korkunuz ve öfkeniz niye? Madem bu ülkede "demokrasi" olduğunu söylüyorsunuz. O zaman isteyen istediği partiyi kursun. Milletten oy istesin. Bu kadar öfke ve iftira niye?

Çünkü yeni partinin 15 yıldır siyasette alternatif parti eksiğini kapatacağını çok iyi biliyorsunuz. Kurduğunuz düzenin bozulacağını çok iyi biliyorsunuz. Oy kaybedeceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

15 yıldır iktidara alternatif olmak için birçok parti kuruldu. Halktan destek görmediği için kapandılar. Sizler de destek göremediği için bu partilere ses etmediniz. Mesela Abdüllatif Şener, Türkiye partisini kurduğunda kim tepki gösterdi? Kim AKP yi bölmekle suçladı? Hiç kimse…

Çünkü Abdüllatif Şener'in halktan destek göremeyeceği biliniyordu. Bu yüzden ses çıkaran olmadı.Ancak bu kez durum farklı… Bu sefer alternatif olarak halkın karşısına çıkan kişi Abdüllatif Şener gibi liderlik vasfı olmayan biri değil… Meral Akşener gibi hitabeti çok kuvvetli, halkta karşılığı olan karizmatik bir lider…

Bu yüzden tüm gücünüzle saldırıyorsunuz. 15 yıldır ilk kez karşınızda ciddi siyasi bir alternatif var.Güçlü bir karaktere sahip bir lider var. En önemlisi ise yıllardır erkeklerin yapamadığını ben yapacağım diyen bir bayan var.

Yeni partinin milletten ne kadar destek gördüğünü anlamak için kimlerin saldırdığına bakınız. Yandaş medyada yazılanlara bakınız. Bahçeli yandaşı gazetelerde yazılanlara bakınız.

Yüzlerce şehit verirken Twitter'da ağdalı cümleler yazmak dışında bir şey yapmayan Sayın Bahçeli bile yeni parti için basın toplantısı düzenledi. Sayın Bahçeli en son ne zaman basının önüne çıktı hatırlamıyorum. Durumun ne kadar ciddi olduğunu Sayın Bahçeli'nin tavırlarına bakarak bile anlayabilirsiniz.

Artık yeni partinin safında yer alanlar için daha zor günler başlayacak… Yeni partiyi kurdurtmamak için devletin her imkânını kullanacaklar…

Aylardır Sayın Akşener'in FETÖ'cü olduğunu söylüyorlar ama ortada somut bir şey yok. Bir zamanlar FETÖ'yle kol kola yürüyenler sırf iktidarlarını sağlamlaştırmak için rakip gördükleri herkese FETÖ'cü diyor ama sabun köpüğü gibi akıp gidiyor. Her zaman soruyorum yine soracağım. ABD'ye yolladığınız FETÖ belgelerine ne oldu? Feto ne zaman iade edilecek? Sayın Akşener'e FETÖ'cü diyeceğinize önce bu soruya cevap verin…

Sayın Akşener'e fetocu iftirasının halkta karşılık bulmadığını görürlerse başka şeyler deneyeceklerdir.

Mesela yeni partinin önemli isimlerinden bazıları gözaltına alınabilir ya da OHAL bahane edilerek yeni partinin kurulması engellenmeye çalışılabilir.

Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, yapacakları her engelleme teşebbüsü Akşener'e halk desteğini arttıracaktır. Çünkü Türk milleti mağduru kucaklar.

Nasıl ki Sayın Erdoğan iktidara gelmeden önce kısa bir süre hapis yattığı için yıllardır milletin gözünde mağdur olduysa Akşener'e yapılan saldırılar da halkın desteğini arttıracaktır.

Mesela konuştuğu salonun elektriklerini kestikleri için karanlıkta yaptığı konuşma milletin hafızasından silinmeyecek bir konuşmadır. Yıllar sonra her şey unutulsa bile insanlar "Konuşmasını engellemek için elektriği kestiler" diyecekler. Bu nedenle Akşener'e yapılacak her saldırı iktidarın ve Sayın Bahçeli'nin aleyhine olacaktır.

Artık herkesin kabullenmesi gereken bir gerçek var. Zaman değişiyor… Yeni bir dönem başlıyor… Akşener liderliğinde yeni parti gümbür gümbür geliyor… Vatanımız ve milletimize hayırlı olsun…