Öncelikle yeni yılınızı kutlarım. Yeni yılın ilk saatlerinde yaşadığımız terör saldırısından dolayı başımız sağ olsun.​

Türkiye'nin önemli bir sorunu var. Solcuların kapitalistlere ölüm tadında söylemleri; Kürtçülerin Türklerin insanca yaşamaya dair bütün haklı taleplerine ezilmişlik edebiyatı ile saldırmaları; İslamcıların içki içen, yılbaşı kutlayan, istediği gibi giyinen insanlara saldırmaları hep aynı sebepten; yaşam tarzı farklı olana tahammül edilmiyor. Bu durum son zamanlarda bir furya haline dönüştü. Ne yazık ki bir süredir bu furyaya kendine milliyetçi diyen bir kesim de katılmaya başladı ki en tehlikelisi budur.

Geceki saldırıya gelecek olursak biliyoruz ki bütün hafta yılbaşı kutlayanlar hedef gösterildi. Buna birtakım resmi kurumlar da dahil oldu. Noel Baba kılığına girmiş, ekmek parasını böyle kazanan insanların kafasına silah dayandı. Noel Baba'ya yumruk atılan afişler her yerdeydi. Kısacası şiddet sarmalının tohumları her yere ekildi. Oysa biz biliyoruz ki daha önceki yılbaşı kutlamalarında kız kardeşlerimizi taciz eden, onları rahatsız eden tiplerle geceki saldırıyı yapan ve sosyal medyada ağzından salyalar saçarak saldırıyı onaylayanlar aynı kişiler.

Bunların bana göre kuduz köpekten bir farkları yok. Bunlar bizim özgürlüğümüzü, onurumuzu, yaşamımızı çalıyorlar. Gençliğimizin en güzel günlerini elimizden alıyorlar. Zannediyorlar ki bu saldırılarla sinip susacağız. Asla! Aksine bu saldırılar Türk'ün hayatına kastedenlere karşı en radikal davranacak neslin yetişmesine sebep oluyor.

Ben Türk milliyetçisi isem insanlar rahatça yaşasın diyedir. Benim milliyetçiliğim ibadet etmek isteyen özgürce ibadet etsin, yılbaşı kutlayıp içki içmek isteyen özgürce bunu yapabilsin diye var. Herhangi bir dini oluşumun devlete sızması; Türkleri ve Türklerin devletini tehdit etmesi; Türklerin canlarına kastetmesi benim milliyetçiliğimin kabulleneceği bir şey değil. Benim anlayışımda Türklerin katledilmesine sebebiyet verecek herhangi bir şeye en ufak bir tolerans bile göstermek yok.

Biz Türklüğün, insanlığın, medeniyetin güzel günler görmesi için kavga veriyoruz ve kazanacağız.