İsrail doğrudan ve dolaylı destek verdiği bağımsız Yahudi - Kürt devleti fikrini yeniden gündeme getirdi. Adalet Bakanı Şaked (Bayan Hitler), bağımsız Kürt devleti kurulmasına büyük destek verdiğini, yeni devletin Türkiye ile İran arasında yer alması gerektiğini, Kürtlerin IŞİD ve diğer terör örgütleriyle mücadelede stratejik bir partner olduğunu" söyle​di.

Türk Milletinin gündemi ile Akp' li Hükümetin gündemi çok farklı. Türk Milleti: Kıbrıs'ın Girit olma endişesi, Adalar denizindeki/ Egedeki adaların işgali, Güneyinde İngiliz - Amerikan - İsrail projesi "Bağımsız Kürdistan" ın hayata geçirilmesi ve Türkiye'nin bölünmesi gündemiyle ilgili! Halk oylamasında ' Evet' çıkarsa şehit cenazeleri gelmeyecek dendi, fakat şehitlerimiz artarak gelmeye devam ediyor. Darbenin sorumlusu feto' nun teröristlerinin siyasi ve üst düzey bürokratları halen serbest. Milyonlar her konuda adalet arayışla ayakta...

Türkmen kenti Kerkük, Talabani ve Barzani'nin peşmergelerince işgal edilerek yağmalandı, "Kürdistan"paçavrası asıldı, tapu ve arşiv dairesi ateşe verildi, müzeleri talan edildi, YPG/PKK'lı teröristler kolluk kuvveti yapıldı. Bunlar olurken Türkiye, bu vahşetin sorumlusu Amerikan askerleri sağ salim evlerine dönsünler diye dualar ediyordu.

Barzani "Yahudi - Kürdistan" devleti " için Eylül' de halk oylaması kararı aldı! Yahudi - Kürt devleti inşası Türkiye'nin sayesinde oldu bittiye getirilerek hayata geçiriliyor! Türkiye'nin siyasi bütünlüğünü yok etmekle eş değer bir kabus senaryosu.

Kürt Yahudisi Prof. Sabar kitabinda; Sallum Barzani adlı bir hahamın Selanik'e, arkasından Kudüs'e sürgün edildiğini, bölgede tek Barzani ailesinin bulunduğunu ve Barzanilerin atalarının Yahudi olduğundan şüphe duyulamayacağını yazıyor. 

Kürt Yahudisi "Mustafa Barzani ile oğlu Mesut Barzani, İsrail'le kurduğu iyi ilişkilerle tanınıyor. Barzani ailesi Kerkük petrollerini usülsüz olarak satmakla suçlanıyor! Kerkük'ün Irkçı Valiside" Kerkük Kürdistan'ın Hem Kudüs'ü, Hemde Kalbidir." diyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baş danışmanı İlnur Çevik kim adına Barzaniyle iş ortağı? Karanlık ilişkiler.

İsrail doğrudan ve dolaylı destek verdiği bağımsız Yahudi - Kürt devleti fikrini yeniden gündeme getirdi. Adalet Bakanı Şaked (Bayan Hitler), bağımsız Kürt devleti kurulmasına büyük destek verdiğini, yeni devletin Türkiye ile İran arasında yer alması gerektiğini, Kürtlerin IŞİD ve diğer terör örgütleriyle mücadelede stratejik bir partner olduğunu" söyledi.

ABD Savunma Bakanı Matisse ile Trump'ın başdanışmanı Petraus' un dış müdahaleler doktrininde, "ABD askerlerini alanda kullanmadan yerel güçlerin kendi özsavunmalarını yapmalarının gerektiğini, askeri başarı sonrası siyasi yapının planlanmasını" öneriyor. Trump'ın, YPG/PKK'yı ağır silahlarla donatması ve desteklemesi, Suriye'de yerel güç ve sonrasında siyasi kurum olarak YPG/PKK'yı gördüğünün ifadesidir. 

AKP ve yönetimindeki Türkiye Cumhuriyeti bürokrasisi bu birlikteliği bozmak için hiçbir şey yapmadığı gibi referandum arefesinde Barzani'yi havaalanı ve protokolda Peşmerge paçavralarıyla karşıladı! Görüşmelerde Güneydoğu ve Doğudaki Kürt aşiret oylarının AKP'ye atılması konuştu!. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Zirvesi'nde, "Barzani'ye en büyük desteği biz verdik, hala da veriyoruz. Referandum konusuna Irak'ın bütünlüğü açısından doğru bakmıyorum. Temenni ederim ki referandum yapılmadan vazgeçerler. Irak'ta bölünme başlarsa bir taraftan Türkmenler başlar.. " dedi. Fakat bölgede, Telafer' de toplu katliama tabii tutulan Türkmenler hakkında tek kelime etmiyor! Susuyor...

Pentagon eski yetkilisi Yahudi Rubin (Neo-Con) bir yazı yayımladı. Yazısında, "Türkiye'nin bulunduğu yol kaosa, çöküşe ve devletin yıkımına mı uzanıyor? Cevap 'evet' olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürüklediği uçurumdan Türkiye tek parça kurtulamayabilir. Beyaz Saray'ın düşünmesi gereken, Türkiye'yle nasıl iyi dost oluruz değil, Türkiye'nin çöküşünü nasıl yöneteceğiz olmalıdır. Türkiye karmaşa içerisine süreklenmeye bir kurşun uzaklığında" ifadelerini kullandı!

İncirlik artık ABD için vazgeçilmez değil. ABD Romanya, Ürdün veya Irak'taki Kürt bölgelerinden Suriye'ye kolaylıkla ulaşabilir! Türkiye sahadaki yeni gelişmeler sonucu stratejik ortak olma vasfını yitirdi.

Ordumuz ve terörle mücadele polisleri bir yandan PKK' lı teröristlerin diğer yandan 'İslam Devleti' için mücadele edenlerin aktif ve pasif saldırısı altında. Ayrılıkçı Kürtlerse" Türkiye'nin iç sınırları mı yoksa dış sınırları mı değişecek" tartışmasını yapıyor. Kürt açılımı sessiz ve derinden sürüyor. PKK' lı siyasiler serbest bırakılıyor. Selahattin Demirtaş' la suni bir ağız dalaşı sonrasında Leyla Zana da serbest bırakıldı!

Rubin' in "Atatürk modern Türkiye'yi inşa ederken, Erdoğan onu yıkmaktan başka bir şey yapmadı. Erdoğan tarihe kibiri uğruna Türkiye'yi yıkan yozlaşmış bir kötü adam olarak geçecek." hezeyanının önüne sadece Milli politikalar uygulayarak geçilebilir.

Sevgi ve Saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu