BAŞLIKSIZ

Provokasyonlar başladı.
Aman dikkat. IYI Parti standı basılıyor. IYI Parti'yi destekleyen insanlara bıçakla saldırılıyor. İnsanlar kendileri gibi düşünmeyen insanları bıçaklıyor. Bunun adına da siyaset deniliyor. Bu siyasetin adına da utanmadan ülkücülük deniliyor.

Hadi oradan zevzekler. Ülkücülükmüş…

Bunun neresi ülkücülük? Bırakın ülkücülüğü bunun neresi insanlık?

Biz dilimiz kirleniyor insan olanın insana kullanmayacağı sıfatları sözcükleri en yüksek perdeden duymaya başladık. Küfür hakaret derken iş saldırıya döndü.

Bu tür adice saldırılar korkarım her geçen gün artacak. İmam osuruyor cemaat haliyle…

Sosyal medyada yaşanan hakaretleri okumamak görmemezlikten gelmek belki mümkün ama bu stant basma olayı isin iyice çığırından çıkmaya başladı gibi…

Taşeronluk yapmayın gençler. Kullandığınızı görün uyanık olun. Birileri bir zamanlar ülkücülerin sokaklarda işi yoktur diyerek hava atıyordu şimdi ne değişti de sizleri karanlık sokaklara gönderiyor muhteremler?

Bu işin sonu yok. Neyi değiştireceksiniz? IYI Parti diyen insanları bu şekilde sokak kabadayılığı ile mi sindireceksiniz ? Bunu başarabilseydiniz IYI Parti kurulmazdı. Kongre arefesinde toplantılar basmıştınız hatırlayın neyi değiştirdi bu kabadayılık? Hiçbir şeyi değil mi?

Sizin yarın başınıza bir durum gelirse arkamızda ne başkanınız durur ne reisiniz…

Birileri deveyi hamudu ile götürüyor size de taşeronluk yaptırıyor. Olayın hepsi bu. Sizin bu hareketiniz ile ülkücülük mü kazanıyor? Elbette hayır.

Kim kime hücum ettiriliyor iyi düşünün.

Üç beş zavallı gaza gelip geleceğinizi yok ediyorsunuz. Sahi sizin derdiniz ne?

Adayınız var mı? Yok.

Devletin başına devlet mi getireceksiniz ? Yok.

Bu tip hücumlar ile iktidara ülkücüler mi gelecek? Yok.

Yahu gençler derdimiz ne diye sizi sokaklara iten adamcıklara bir sorun.

Bu kirli bir oyun bu oyunun figüranı olmayın.

Doğan Ay