"Türk'üm demek hakkındır, Ama Türkçülük yapamazsın, Türkçülük bölücülüktür."

R. T. Erdoğan
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı

Fatiha okumasını bilmiyorduk, eli kanlı katillerdik, kafatasçıydık, hayvana tapıyorduk vs vs. derken bir o kalmıştı kulağımızın arkasından önce sövülmedik.

Nihayet "Türkçülük" bölücülük sayıldı bu memlekette en yetkili ağız tarafından.

Çok talihsiz ve bir o kadar yanlış açıklama.

Bölücü Kürtçülüğün karşısına Türkçülüğü koyarak onu aşağı indirme, bölücülükle eş değer gösterme cinliği.

Ya gerçekten bilmiyor ya da tarihi gerçekleri, yaşanmış olayları, meseleleri çarpıtmaktan büyük haz alıyor.

Ya da konuşma metnini yazan ekipte hır çıksın diye uğraşan kriptolar var…

Beyler; Türkçülük olmasaydı şimdi üzerinde yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'miz bile olmayacaktı.

O Türkçülük ki, Sırp, Bulgar, Yunan, Arnavut gibi Osmanlı tebaasının bağımsızlık mücadelesi ve imparatorluktan ayrılmaya başlamasıyla vücut bulmuş ve mevcut toprakları parçalanmaktan kurtarmak için mücadele etmiştir.

Çünkü Osmanlının çökeceğini gören Müslüman milletler bile bağımsızlık mücadelesine girişmiş olup Halife'nin cihat çağrısına Türk kökenli Müslümanlar hariç kimse uymamıştır. Sizin çok değer verdiğiniz en Müslüman kardeşimiz Araplar bile Osmanlıya karşı İngilizlerle işbirliği yaparak bağımsızlık mücadelesi vermişti.

Tamam, İslamcı gelenek mensupları pek kitap okumaz, tarihi Kadir Mısıroğlu seviyesinde yarım yamalak bilir ama bari sadece Yemen Türküsü'nü tam olarak bilse o bile yeter…

Yemen Türküsü'nü bilmiyor veya sadece bir türkü olarak dinliyorsanız İslam dünyasında Türkler dışında pek bir anlam ifade etmemiş olan Ümmetçilik ve İslamcılığın niye tutmadığını anlayamazsınız…

Maalesef yedi düvelin sırtlan sürüsü gibi saldırdığı Osmanlı İmparatorluğu'nun Türkçüler tarafından bin bir zorlukla kurtarılarak yeniden vatan yapılan son toprak parçası Ümmetçi ve İslamcı geçinenler tarafından bilerek veya bilmeyerek yok oluşa sürüklenmektedir.

Cumhurbaşkanının bu talihsiz çıkışından sonra kafası karışanlar için meramımızı Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın veciz sözüyle izah edelim: "Türkçülük Türk Milletine kayıtsız şartsız sevgi ve sadakattir. Sadakati Türk Milleti'ne olmayanlar Türkçülüğü bölücülük zanneder."

Bir cümle de 15 Temmuz'daki Fetö ihanetinden beri devleti kendilerinin yönettiğini iddia eden eski arkadaşlarıma söylemek isterim: Eğer bu talihsiz söz telin edilip geri alınmazsa hem AKP'nin kayıtsız şartsız destekçisi olan bir yapıda kalıp hem de TÜRK'çü geçinmek, bu saatten sonra takım elbise altına kara lastik giyinmiş köylü duruşundan başka bir şey değildir…

Ben mi?

Türkçüyüm n'olcek!