Efendim Ülkücü Hareket'in kellisi, fellisi diyebileceğimiz bir ağabeyimiz diyor ki; "Durum öyle görünüyor ki; ülkücü bir cumhurbaşkanı adayının çıkması lazım".

...
Camiada; saygın bir ülkücü ağabeyin yanında yetişmiş; diğer güçlü siyasi oluşumlar varken oraları tercih etmeyip, MHP'yi tercih etmiş olan; zoru seçerek, azim ve kararlılıkla; demokrasinin bütün kalleşliklere vesile kılındığı bir ortamda mücadele etmekten yılmayan Meral Akşener yüzde yüz ülkücü olup, sinmiş ve sindirimiş ülkücülere moral kaynağı olarak öncü olmuş ve ülkenin en zor şartlarında yürekli ve cesur ülkücülerin inisiyatifinde proje geliştirmiş bir insandır.
...
Meral Akşener cesur yürekli ülkücülerin ve paydası vatanseverlik olan tüm insanlarımızın müşterek Cumhurbaşkanı adayımızdır. Bu alternatif varken; en azından Türk milliyetçileri adına başka bir aday aramak pişmiş aşa su katmaktır. Meral Akşener ismi dışında Türk milliyetçileri adına başka bir cumhurbaşkanı adayı arama düşüncesi; tamamen ve tamamen Recep Tayyip Erdoğam ve Devlet Bahçeli'nin Meral Hanım'ın uhdesinde toplanan teveccühü dağıtmaya matuf bir proje olduğunu kabul edeceğimi şimdiden, kendi adıma beyan ediyorum.
...
Efendim bu işe ehil mi diyeceksiniz; elbette ehil, üstelik de her gün antidemokratik ülkede, tüm entrika ve Kalleşliklere karşı sınav vererek; adaylık için rüştünü ispatlamış yürekli ve delikanlı bir kadındır.
...
Bu ay MHP nin kongresi var. Bahçeli karşısında blr aday çıkarmayanların Meral Akşener'in adaylığını ve ülkücülüğünü sorgulaması abesle iştigal değil mi. Peki niçin aday çıkarmıyorsunuz; İlla ki Meral Akşener'in mi önünüze düşmesi gerekiyordu.
...
MHP de gerektiği zamanda, gerekenin yapılmamasının bedelini bugün ödüyoruz. Belki de bu durumun yarattığı pişmanlığın ortaya çıkarmış olduğu İYİ PARTİ ve Meral Akşener inisiyatifine de set çekip, duyarsız kalırsanız; adama sormazlar mı "Öyleyse sen ne istiyorsun be kardeşim"
...
Gölge etmeyin lütfen. Yirmi senedir konuşuyorsunuz, yine konuşmaya devam ediyorsunuz ama şimdi icraat zamanı; çaylarınızı bitirin, işimize bakalım artık.

Mehmet Soral

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.