Adam yazmış 40 (yazıyla kırk) yıldır ülkücüyüm "lider doktrin teşkilat" terbiyesi ile büyüdüğüm için "evet" diyorum. Buraya kadar sıkıntı yok.
Tamam iyi güzel hayırlı olsun da profil resmi lider dediği kişi değil. Bunların "lider doktrin teşkilat" dediği ne menem bir şey?

Lider sizin lideriniz niçin profilde yeni lider arayışında oluyorsun be mübarek? Yoksa kırk yıldır hep başka lider mi öğrettiler size gittiğiniz ocaklarda?

Yapmayın beyler. Lider teşkilat diye diye suyunu çıkardınız. Mademki liderinizin emrimdesiniz o zaman lider dediğiniz kişiyi profil yapın da anlayalım ne olduğunuzu. Kusura bakmayın altı kaval üstü şişhane görüntü verip davadan bahsetmeyin mide bulandırıyorsunuz. Oldu olacak yeni teşkilatınızı yeni dokrininizi de yazın öğrenelim. 

Ülkücülük bu mudur?
Teşkilat olmak mı bunun adı? 

En çok çekindiğim konuydu ülkücülerin bölünüp parçalanması. Referandum bu bölünmeyi iyice hızlandırdı. Artık ülkücüler kardeştir demenin büyük bir yalan olduğu ortaya çıktı. İşin garip tarafı bu referandum ülkücüleri hiç ilgilendirmiyor. Fakat en büyük bölünme ve maalesef en büyük çatışma ülkücüler arasında oluyor ve olacak.

Bunun arkasında şu var bu var önemli değil. Önemli olan bölündük gitti.

Evet mi diyorsun tamam adam gibi evet de. İlla herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Hayır diyenlerle daha iki üç ay öncesine kadar aynı mekanda çay içip aynı konserde bağırıyor muydun? O zaman derdin ne?

Hayır diyenler hayır deyin gitsin. Sataşmayın gülün geçsin.
Olmuyor ama. Kürsü devirme salon basma kim kime yapıyor bunu?
El cevap; ülkücü ülkücüye. Adam afişleri yırtıyor bozkurt yaparak vay be ne kahraman diyecekler. Gerçi onu da demezler koçum. 

Adam lidere sadakat diyor profilde lideri yok yemezler aslanım. 
Adam gibi olun ne derseniz deyin. 
Hangi lidere biat etmişsiniz ediniz lakin ülkücü olmayın yeter. 
Tövbe tövbe. 

Bir aymazlık bir gaflet çökmüş üzerimize. Kimin ne dediği neye inandığı ne için mücadele ettiği belli değil.
En tehlikeli insan tipi bulunduğu yeri terk edip yalakalık yaptığı yer için bir günde kırk yıllık arkadaşını satanlardır. Üzülüyorum bu tipler de en çok bizim içimizden çıkıyor.
Kimse alınmasın kırılmasın bu işin sonu birilerini mutlu eder lakin o birileri ülkücüler olmaz...

Dua ile..


Doğan Ay