Duymayanlar duysun davamızın adını, Duymayanlara anlatın Türk'ün şanını, Türk'ün şanı Demir'den dağları yırtar; Irk-ı Aşina Ergenekon'dan selamlar!

19 Mayıs'ta başladı şanlı bir harekat, Samsun'da Mustafa Kemal'iz, Vey ırmağında Kür Şad! Öldük fakat atımızdan düşmedik, Şeref taşan ırkımıza intikam şarkıları söyledik!

Hiçbir şeyden şanlı değildir bize Türk'ün uçmağı, Irkımızdan öğrendik korkusuz yaşamayı, Ordularla yenilmez bir gayız var kanımızda, Dilek adlı sarayımız artık Tanrı Dağında! 

Türkistan'da bir ateş yanıyor; Enver,Basmacı'yı başlatıyor, Pamir Dağı'nın eteklerinde bir kurt uluyor, Çegan tepesinde Enver uçmağa varıyor!

Gerçek kılacağız ecdatlarımızın düşünü,Tarihin nabzına biz attık 40 düğümü,Bizden başka kimse çözemez bu düğümü, Ey Türk unutma Turan düşünü!

Ya eksenini kıracağız bu dünyanın,Yada birliğini göreceğiz Turan'ın.Yeryüzünde tek bir Türk kalmayıncaya dek; Durmayacağız and olsun!

'Türk-Oğuz beğleri, milletim, işitin! Üstte mavi gök çökmedikçe, alta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir... Ey Türk! Titre ve kendine dön!...'


BİLGE KAĞAN