Önceki gün İstanbul Yenibosnada motosikletli bir canlı bomba eylemi yapıldı çok şükür can kaybı yok fakat televizyonlarda ve sosyal medyada kendine fazla yer bulamadı.

Keza bu sabah Ankara'da kendini patlatan canlı bombalar da öyle... 

Çünkü biz iki buçuk aydır aynı konuyu konuşuyoruz. Önceki ve sonraki terör eylemlerini unuttuk. 

Dini ve vicdani duygularımız sömürülürken buna çanak tutanlar şimdi iktidarlarına zarar verdiklerini anlayınca fetocuların ne olduğunu anladılar. 

Zile müftüsü gibi Kuran'ı Kerim pastası yemeseler de birlikte Zaman gazetesinin pastasından paylarına düşeni yediler, "ne istediler de vermedik?" diye sonradan da sitem ettiler.

Meşhur Tülay'ın kocası gibi ağlamasalar da onlar da "Gurbet gariptir, dön artık" diye hüzünlendiler. 

Melih Gökçek "Terbiyeni takın, Fetullah Gülen'e feto diyemezsin" derken kendisini Cinlerin esir aldığını söyledi. 

Bekir Bozdağ "Fetullah Gülen Hocaefendiye Antalya'dan selamlar gönderdi, şimdi "MHP ve CHP kendine baksın, Ak Parti adı gibi aktır" diyor. 

Hüseyin Çelik "Cemaat devlete sızmış, buna kargalar güler" dedi, Bülent Arınç şu an hangi tarafta bilmiyorum, onun hızına yetişemedim doğrusu. 

"Fetullah Gülen Hocaefendi cemaati ve Ak Partiyi beraber hedef alan yapıların, Ak Partinin bu süreçten güçlenerek çıktığını görünce bu kez cemaat ve Ak Partiyi birbirine düşürmeye çalışıyorlar" dedi Reşat Petek bu sözlerinden dolayı ifadesi bile alınmayıp ödüllendirilerek kendisi Meclis Darbe araştırma komisyonu başkanı oldu iyi mi?! 

Ağlanacak halimize gülüyoruz, büyük bir trajedinin ve algı yönetiminin içindeyiz. 

Allah sonumuzu hayır etsin...


Ömür Ovacık