Gök şehir, 'Kerkük' katiyen masalarda pazarlık konusu olamaz. Kerkük için kirli hesaplar yapan Irak Hükümeti,aziz Türk Milletinin varlığını unuttu mu? Irak Türklerini kimse yok sayamaz!

Kerkük'te ki soydaşlarımız üzerinden yapılan kirli hesaplar ve 140. maddenin yürürlüğe girmesi Türk Milleti için büyük tehlike arz etmektedir. 1959'dan bu yana Kerkük'te yaşanan katliamların tekrarı istenmiyorsa ivedilikle soydaşlarımızın yanında durmamız gerekiyor. Bizim için Ankara neyse Kerkük'te odur. Kerkük, Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ten miras kalan 'Misak-ı Milli' sınırlarımızın bir parçasıdır.

Kerkük, Irak cehenneminde Gök Bayrakla Türk'ün dindirilemeyen sesi olmuştur. Kerkük'ün savunucusu, Irak Türk'ü kardeşlerimiz yıllardır savaşla,silahla yıldıralamayan Kerkük'ün ve Türkmeneli'nin koruyucusu olmuştur.

Yıllardır Araplaştırılamayan bu topraklar bugün 140. maddeyle Barzani hükümetine verilmeye çalışılıyor. Er meydanında kaybetmediğimiz topraklar masalarda kirli hesaplarla bölüştürülmeye çalışılıyor.

Özü Türk,sözü Türk Türkmeneli'ne, Kerkük'e bir bayrak dikilecekse bu Gök Bayraktan başka hiçbir bayrak olmayacaktır.

Irak Hükümeti bu tavrından vazgeçmezse şunu iyi bilsin ki; Barzani'nin köpekleri,Kerkük'ün Bozkurtları tarafından yerle yeksan edilecektir! Yıllardır Araplaştırılamayan Türk'ün toprağı Kerkük, bugün Kürtleştirilmeye çalışılması don kişotça bir hayalin ötesine geçemez!

En son Türk toprağına Kürt devleti hayali kuran Şeyh Sait'in bedeni dar ağacında sallanıyordu! Barzani atalarının kaderini yaşamak istiyorsa bu bizler için keyiften öte bir şey olmayacaktır. Bizler, şaheserlerimizi süngülerle yazdık! Tek bir Türk'ün dahi üzerinde nefes aldığı her toprak Türk toprağıdır.

Kerkük, yüzyıllardır Türk toprağıydı. Türk'ün, Ortadoğu'daki atan kalbiydi. Yeryüzü yerle yeksan oluncaya dek, topraklarda tek bir Türk kalmayıncaya dek Türk toprağı olarak kalmaya devam edecektir.


Esir iken Kırım, Kerkük, Türkistan,
Bana zindan olur Maraş, Elbistan
İbni Sîna, Dedem Korkut, Alparslan
Susarsam, hakkını helâl etmesin!

#KerkükünSesiOl #KerkükTürktürTürkKalacak

KERKÜK TÜRK'TÜR,TÜRK KALACAK !