​YÜZ YILIN PROJESİ 

(SURİYELİLERE VATANDAŞLIK)

Türkiye evet/hayır derdine düşmüşken arada gözden kaçan küçük detaylar oluyor.

İşte bu küçük detaylardan biri de suriyelilere vatandaşlık verme çalışmalarıdır.

Ne var bunda?

İnsanlık için diye düşünülebilir. Veya müslüman müslümana kucak açıyor denebilir.

3.5 milyon insana vatandaşlık veriliyor. Bu rakam bir çok ilimizin nüfusundan fazla.

Basit bir yardım meselesi değil bu vatandaşlık işi. 

Bu işlem ile belli bölgelerimizin dogmatik yapısı ile oynanıyor. Sadece belli bölgelerimizin değil bir kaç yıl sonra Türkiye'nin dogmatik yapısıyla oynanıyor. 

Özellikle Gaziantep Kilis Osmaniye illerimizde yaşayanlar mutlaka gözlemlenmiştir bu gelişmeyi. Her evde çocuk sayısını bilmek neredeyse imkansız. Bugün Kilis ilimizde nüfus yapısı neredeyse değişmiş durumdadır. Bir yandan mehmetçiklerimiz şehit olurken Suriye topraklarında diğer yandan yiyip içip gezen çocuk yapan suriyeliler. Yok bu iş öyle müslümanlar kardeştir diye geliştirilecek bir konu değil. 

Anadolu'daki Türk varlığı hedef alınıyor bu vatandaşlık oyunu ile. Türk yurdunda Türklük yok edilmek isteniyor.

Referandum sonucuna etki etmek gibi algılanan bu vatandaşlık çalışmasının sonucunda çok uzun vadeli planlar yatmaktadır. 

Aymazlık içinde bulunan Türk Milliyetçiliği temsilcileri artık uyanmalar iyi olacak. Bu topraklarda varlığımıza açılmış bir savaş yaşamaktayız evet/hayır oynarken. 

Türkçülük mücadelesinde olan yiğitler görev yine sizde. Adını ne koyarsanız koyun lakin Türk ve Türkçülük düşmanlığı aleni olarak yapılıyor. Bugün sosyal medyada Atatürk ve Türklük için söylenmedik küfürler tesadüf değildir. 

Türk'e kefen bütçenin ölümü korkunç olur derdik bir zamanlar. Gün o gün. 

Türklük üzerinde büyük bir oyun oynanıyor dedik bu oyunu yine Türk'üm diyenler bozabilir. Bizim sözde Türk Milliyetçileri ne yapıyor bu konuda derseniz? El cevap:

Hiç birşey olur.

Beyler Türklük için mücadele edenler Suriyelilere vatandaşlık verilmesi yüz yıllık bir intikamın hortlamasıdır. Evet Türklük ateş çemberine alınıyor. 

Türklük yok edilmeye çalışılıyor.  

Vatandaşlık aysbergin görünen yüzü. 

Niyet Türkiye'de Türklük yok olsun.

İşte bu günden sonra Tanrı Türk'ü korusun. 

Doğan Ay