Biliyorduk aslında hedefin Türdeşsiz Türk milliyetçiliği olduğunu. Biliyorduk yıllar öncesinden tezgahlanmış sinsi bir oyunun üzerimizde oynandığını.. Ferruh Sezgin ağabey;

"Benim bir endişem daha var: AKP, karşısındaki bütün engelleri bir bir ortadan kaldırırken, 'MHP'ye ne zaman sıra gelecektir'? Bana kalırsa, AKP Anayasa Mahkemesi'ni tam kontrolüne aldığında operasyon sırası MHP'ye de gelebilecektir. Eğer, kurulmasına çalışılan çok uluslu ve çok hukuklu yeni sistem için MHP'nin varlığı bir tehdit ise ki aksini iddia etmek mümkün değildir, MHP de operasyona uğrayacaktır." diyor ve biz bu günleri yaşıyoruz.

Evet MHP'de bir operasyon yapılıyor. Sadece bu operasyonun yapılış biçimi farklı tezahür ediyor. Mhp'de yapılan operasyon maalesef mhpli görünümlerle yapılmakta. Bu operasyonda baş rol ülkücülerin baba ocağı dediği mekanda organize ediliyordu.

Ülkücülüğü bağnaz parti amblemi içine hapsederek başladı bu hastalık. Ülkücünün adresi diye gösterilen mekanın

Genel başkana biat kültürü ile iyice içimize yerleştirildi. Yapılan bütün hamleler Türkeşsiz Türk milliyetçiliği için.

Bu düşünce birilerine 12 Eylül ihtilali yaptırdı. Bu alçak darbe Türkeşsiz Türk milliyetçiliği fikri dini kisveler altında içimize iyice yerleştirildi.

12 Eylül darbesinden sonra rahmetli Başbuğ Türkeş'i cezaevinde tutan derin zihniyet ' Türkeşsiz Türk Milliyetçiliği' planını uygulamaya koydu. Önce ülkücüleri ayrıştırdı: Bunu da cemaatler eliyle yaptı. Türkeş düşmanlığını pompaladı. 12 Eylül cuntası baskıyla gerçekleştiremediğini cemaatler tarikatlar aracılığı ile rahatça gerçekleştiriyordu.

' Ahhh.. Türkeş olmasa; bu ülkücüler, MHP iktidar olurlar ama buna Türkeş engel! Türkeş'i millet istemiyor… Türkeş menderesi artırdı Türkeş yaşlandı...' diye propaganda yapıyorlardı. Iste bu gün yasanan "Türkeş'in askeriyiz" sloganının yasaklanmasının ardında yatan acı gerçek de bu.

Ikinci adamın Başbuğ olma arzusunun bizi getirdiği durum. Be hey adaysız partinin genel başkanı sen Başbuğ'culuk oynamaya kalksan da ancak figüran olursun. Senin gücün kapasiten Başbuğ Türkeş'ı ülkücülerin gönlünden silmeye yetmez ve yetmeyecek…

Biz Alparslan Türkeş'in askerleriyiz peki ya siz kimin?...

BIZ O'NA BAŞBUĞ DERDIK O BIZE "EVLATLARIM"…

NE MUTLU BÜZE KI BAŞBUĞUN ASKERIYIZ VE O'NUN EVLATLARIYIZ.

DOĞAN AY