Bu sessizlik içindeki suskunluğunuzun nedeni kahpeliğin arkasındaki varlığınız olabilir mi.

Yok öyle bir şey diyorsanız, suskunluğunuz vefasızlığınızdan ise; keşke bunu göstermek için böyle bir acıyı seçmemiş olsaydınız, rol yapsaydınız, İçinizden gelmese bile ülke sathında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup içinde zerre miskal merhamet taşıyan her insan gibi en azından "Üzüldük" diyebilecek kadar insani bir davranışı ortaya koyabilseydiniz ama yapamadınız çünkü o vasıflara haiz değilsiniz.
Hanemizde kirli bir sayfa açılırken sana da cennet nasip oldu yiğit kardeşim. Sana kıyan ellerin arkasındaki irade sahiplerinin nefislerine Allah en büyük acıyı yaşatsın. Acısız ölmesinler sürünsünler, hatta öyle ki; akılları başlarından gitsin, Allah onları "Ben yaptım/yaptırdım" diye öküz gibi böğürterek canlarını alsın inşallah.
Ruhun şad mekanın cennet olsun delikanlım.


Azatlık kabul etmeyen iflah olmaz biatcı köleler; adamlıkları bir faninin müsaade ettiği kadar olan sünepeler sizlere gelince; kanınızdan, canınızdan, inanç ve davanızdan olan bir yiğit kalleşçe alnından vurulup toprağa düşürüldü "Allah rahmet eylesin" bile diyemediniz.

Bir insan akademik, siyasi veya herhangi bir menfaati için şerefini kaybederek, vefasızlığı tercih edip hangi insani değerini muhafaza edebilir ki. Sizler görünmeyerek, susarak belki de saklanarak beklenilen yere gelmemek, umulanı yapmamak için kendinizi kamufle etmeyi tercih edebilirsiniz ama vicdani muhasebeden kaçamayacaksınız, vicdanınız en büyük mahkeme; oğlunuzu görüp, kızınızı görüp kendi vicdanınızda mahkeme olacaksınız, torunlarınızı görüp yine mahkeme olacaksınız ve vicdanınız hüküm verecek; bir şehidin arkasından "Allah rahmet eylesin" diyememe utancının yaşatacağı vicdan azabı ile ölüp gideceksiniz. Değer mi hiç, yuh olsun size.