Huzur İslam'da diyerek... Hepimizi kandıran, büyük madrabaz sahtekarların yönetiminde Türkiye'de huzur filan kalmadı. Milyonlarca genç ne iş sahibi, ne de mal, mülk sahibi olamayacağını biliyor.

Gazeteler manşet atıyor: "Sakız parasına zehir"... 

3-5 liraya temin edilebilen zehir, gençler arasında hızla yayılıyor, gençlerimizi zombilere çeviriyor diyor. 

Ana akım medya, İstanbul sokaklarında hepimizin şahit olduğu bu gerçeği ancak Yeni Şafak isimli iktidar borazanı gazete haber yapınca ondan alarak yayınlıyor. 

Haber yapıyor da ne oluyor? Bu işin güya sorumlusu olan ne İçişleri bakanına ne de diğer siyasilere soru dahi soramıyor.

10 yaşındaki çocuklarımızın bile düştüğü, "şeker" ismiyle harçlıkları 5-10 liralara satılan zehirlerle yok edildikleri bu rezil, aşağılık, sefil ortama nasıl geldik ben size söyleyeyim: Çocuklarımız geleceğe güvenle bakmıyor, çocuklarımız mutsuz. 

Denemesi bedava 10 yaşında bir çocuğu kandırmaya çalışın bakalım kanıyor mu? En az sizin kadar zekiler. Bu çocuklar kandırıldıkları için, bonzai gibi uyuşturucuların vahim sonuçlarını, sonunun zombileşerek ölüm olduğunu bilmedikleri için bu zehirleri kullanmıyorlar. Tek amaçları var mutsuz oldukları hayattan kaçmak ve hayattan kaçmanın en kolay yolu beyni uyuşturmak. 

ABD, Vietnam'da savaşırken her üç askerinden birisi ağır uyuşturucular, özellikle eroin kullanıyordu. Hani bildiğiniz eroin tek dozda bağımlılık yapan, en güçlü uyuşturucu. Onbinlerce eroin bağımlısı gazi askeriyle ne yapacağını bilemez haldeki ordunun psikoloji servisleri savaş bitip, askerler ana yurtlarındaki sivil hayata başlayınca bir şey farkettiler. Askerlerin %95'i hiçbir ek tedaviye ihtiyaç duymadan eroini bırakmışlardı. Vietnam'daki öldürülme korkusu, memleketlerine benzemeyen yabancı ortam onları geleceğe güvensiz ve mutsuz etmişti. Ailelerinin yanında, ölüm korkusu olmadan, tekrar mutlu olan bu kuşak hiçbir yardım olmadan eroini bıraktı. Zira artık beyinlerini uyuşturmaları gereken ortamdan uzaklaşmışlardı.

Huzur İslam'da diyerek... Hepimizi kandıran, büyük madrabaz sahtekarların yönetiminde Türkiye'de huzur filan kalmadı. Milyonlarca genç ne iş sahibi, ne de mal, mülk sahibi olamayacağını biliyor. Hayattan bir beklentisi kalmayan, geçim sıkıntısı içerisindeki ailesinin parçalanmasına şahit olan, huzuru gerçek hayatta bulamayan evlatlarımız, huzuru ucunda ölüm olduğunu bile bile 5 liralık zehirlerde arıyorlar...

Çoluğumuzun, çocuğumuzun geleceğini düşünüyorsak, gül yüzlü, cennet kokulu yavrularımıza birazcık önem veriyorsak bu mutsuzluk, huzursuzluk ortamını el birliğiyle değiştirmeliyiz. Ciğeri beş para etmezlerden kurtulduğumuz gün, beş liralık zehirlerden de kurtulduğumuzu göreceksiniz. Mücadelemiz gelecek nesillerimizi korumaktır. Kutsal olan bir şey varsa o da çocuklarımızdır. Üç kuruşluk rüşveti için askerimizi bile zehirlemekten çekinmeyen, göz göre göre zehirlemeye devam eden kirlenmiş, yozlaşmış, sefil siyasetten işte bu kutsal mücadele için kurtulmalıyız. Çocuklarımıza mutluluğu verecek Türkiye için savaşmalıyız... Türkiye huzurlu, vatandaşları bahtiyar, çocuğumuz mutlu olduğunda, İşte o zaman babalar günümüz de, anneler günümüz de hakikaten kutlu olur. 

Babalar gününüz kutlu olsun!


Halil Ibrahim Bayrakçı