O...

Bizim tek hedefimiz iktidar olmadan devleti yönetmekti bütün kavgamız buydu bu gün çok şükür onu gerçekleştirdik iktidar olmaya gerek yok. Niye illa iktidar olmak gibi saçma sapan bir düşünceye kapılıyorsunuz?

Niye telaşlanıyorsunuz böyle yok yeni partiymiş yok yeni oluşummuş yok bilmem neymiş?

Siz devlet yönetmeye talip değil misiniz? Eh buyurun. Bugün devleti yöneten kim bir bakın görün.

Kör müsün be kardeşim?

Bak etrafına…

Fetoyu bitiren o.

Terörü yok eden o.

Kadroları oluşturan o.

Ekonomiyi düzlüğe çıkaran o.

Akaryakıtta normalleşen fiyatları sağlayan o.

Düşmanı yanında tutarak büyük darbe vurmaya hazırlanan o.

Şeker fabrikalarının satışını onaylayan o. ( Bu satışlar stratejik bir çalışmanın ürünüdür bugün niye satılıyor diye bakarsanız yanılırsınız yarın bu satışların ülkenin bekası için ne kadar gerekli olduğu anlaşılır…)

Bugün ülkede ekonomi olarak Avrupa ile beraber bütün dünya bizi kıskanıyorsa inanın mimarı o.

Diyeceksiniz ki iyi de niçin aday olmadı veya bir aday çıkarmadı? Belki ilk bakışta haklı gibi görünebilirsiniz ama gelişmeleri iyi okursanız ne kadar doğru karar verdiğini de görürsünüz. Çok ince düşünülmüş üzerinde çok çalışılmış bir plandır bu. Bakın bakalım bu günkü ortama ne görüyorsunuz? Durun ben cevap vereyim:

Cumhurun başını seçen de o.

Daha neyin derdindesiniz?

Ülkücü hareket devlet içinde hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Hiç bu kadar ikrarda olmamıştı. Bakmayın siz meclisteki sayıya. Bakın işte yazıyorum gelecek seçimlerde meclisin büyük çoğunluğu da ülkücü olacak. Buna inanmıyorsanız durduğunuz yeri kontrol ediniz acilen. 50 yıllık bir düş bu. İktidar olmak ve yüce Türk milletinin dertlerine milli yerli çözüm üretmek. İşte tam zamanı bugün. Yorulmadan miting miting koşmadan hizmet imkanı.

Yakında bütün kamu kurumlarında ülkücü hareketin yetişmiş beyinlerini görecek ve yaptığınız acımasız muhalefetten utanacaksınız...

××××

İşte ülkücü hareketin geldiği son durak. Devleti yönettiğini zannederek avunmak.

Doğan Ay