Dün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem kendi siyasi hayatının hem de Türk siyasetinin en önemli konuşmalarından birini yaptı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''yurtdışında tek kuruş param yoktur ispatlarsan istifa ederim'' çıkışına belgelerle cevap vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurtdışındaki hesaplarını Türk milletine gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeler siyasi açıdan hiçbir ahlaki değerle bağdaşmayan, insana pes artık dedirten tarihe geçecek belgeler… İzlerken şok oldum diyemem çünkü 17 -25 Aralık'tan sonra hiçbir şey beni şaşırtamaz ama pes artık dedim. Vallahi pes…

2011 yılında dünya haritasında yerini kimsenin bulamayacağı Man adasında 1 sterlinlik sözde bir şirket kuruluyor ve 6 yıl boyunca 1 sterlinlik bir şirkete Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi, çocukları, eniştesi milyonlarca dolar para aktarıyorlar.

Kısacası sözde bir şirket kurarak vergi kaçakçılığı yapmışlar. Vergi kaçakçılığı yapanlar kimler? Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'nın oğlu, kardeşi, eniştesi.

Cumhurbaşkanı millete ''yastık altındaki dolarları bozdurun'' derken çocukları, kardeşi, eniştesi milyonlarca doları yurt dışında istiflemişler.

Aklı başında olan her insan gibi haklı olarak şu soruyu Türk milleti adına sormak istiyorum

''Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?''

Sözde ekonomiyi kurtarmak için milletin köşede tuttuğu 50-100 Dolara göz dikeceksiniz ama kendi akrabalarınız milyonlarca Doları yurtdışına kaçıracak.

Bunun adı milleti kandırmaktır. Feto bizi kandırdı diyenler açıkça milleti kandırmışlardır.

Ekonomi her gün kötüye giderken, Dolar 4 TL ye dayanmışken bu ülkenin Cumhurbaşkanı'nın ailesinin yurtdışına Dolar kaçırarak vergi kaçakçılığı yapmasının izahı yoktur.

5 milyon kişi 1400 TL asgari ücretle yaşıyorken Cumhurbaşkanı'nın ailesi milyonlarca doları yurtdışında biriktiriyorsa o ülkede ahlak ve vicdan ölmüş demektir.

Milyonlarca Üniversite mezunu genç, işsizken Cumhurbaşkanı'nın İmam Hatip mezunu oğlu nasıl milyonlarca dolar kazanabiliyor? Bu paranın kaynağı nedir?

Sadece Cumhurbaşkanı'nın oğlu değil Cumhurbaşkanı'nın eniştesi, kardeşi nasıl milyonlarca Dolar kazanabiliyor?

Cumhurbaşkanı'nın ailesinde Dolar zengini olmayan yok. Tüm aile üyelerinin milyon milyon Dolarları var ama millet yastık altındaki Dolarları bozdursun öyle mi?

Milletin zekasıyla dalga geçmeyi bırakın artık…

Kılıçdaroğlu, belgeleri açıkladıktan 5 dakika sonra yandaş kanallar Kılıçdaroğlu'nu yalancılıkla suçladı. Ardından Cumhurbaşkanı'nın avukatı tüm iddiaların yalan olduğunu açıkladı.

Hayırdır? Belgeleri ne zaman incelediniz de sahte olduğunu ispatladınız? Belgeleri kim inceledi? Sahte olduğuna dair elinizde bir belge var mı? YOK

Bir tarafta iddialarını en ince ayrıntısına kadar belgelerle savunan Kılıçdaroğlu, bir tarafta ''belgeler yalan'' demek dışında hiçbir belge gösteremeyen yandaş kanallar ve Erdoğan'ın avukatı.

Kılıçdaroğlu yalan söylüyorsa önce belgeler incelenir, doğru ya da sahte olduğu ispatlanır. Ancak hiçbir araştırma yapılmadan ''Belgeler yalan'' demek suçluluk psikolojisi içinde inkar etmektir.

Böyle olmasaydı belgeleri baştan reddetmek yerine araştırılmasını teklif ederlerdi. Kendisinden şüphesi olmayan bunu yapar fakat Kılıçdaroğlu'nun konuşması bile bitmeden reddetmek algı operasyonundan başka bir şey değildir.

17- 25 Aralık'ta yaşananları hatırlayınız.

Önce ses tapeleri için milletle dalga geçer gibi hece hece montaj denildi, sonra fetoculara ''Cumhurbaşkanı'nı neden dinledikleri'' soruldu.

Tapeler montaj ise fetocular neden Cumhurbaşkanı'nı dinlemekle suçlandı?

Yine benzer bir durumu yaşayacağız gibi geliyor. Bugün Kılıçdaroğlu'na yalancı diyenler yarın sahte dedikleri belgeler yüzünden Kılıçdaroğlu'nu devlet sırrını ifşa etmekten suçlayabilirler.

Yakında neler olacağını yaşayarak öğreneceğiz.

Bu arada Cumhurbaşkanı'nın istifa etme sözünü ciddiye alan biri var mı? Cidden Cumhurbaşkanı'nın istifa edeceğini ümit eden biri varsa hatırlatayım burası Türkiye… Burada yolsuzluk yapan bakanlar bile mecliste korunur. İstifa mı? O da nedir? Siyaset kültürümüzde öyle bir şey hiçbir zaman olmadı.