Dilipak diyor ki;
" Adnan Oktar'ın arşivi patlarsa her kesimden bir çok kişinin canı yanar onu söyleyeyim. Hayırlı bir iş yaptınız süreci yönetemezseniz bu iş döner sizi vurur."
Sorular;


1.Bu arşiv açılır mı? 

2.Dilipak bu arşivle ilgili neler biliyor ki bir uyarı yapma ihtiyacı duyuyor? Öyle ya madem ki hayırlı bir iş yapıldı niye sonuna kadar gidilmesin?

3. Süreci iyi yönetmek sözü ile nereye mesaj veriyor? Süreci iyi yönetmek ile kastedilen Adnan Oktar'ın arşivinin yok edilmesi midir? Eğer Dilipak'ın yazdığı gibi bu hokkabazın bir arşivi varsa ucu kime gidecekse gitsin demek yerine niçin aman dikkat diye alarm veriyor bay yazar?

Öyle ya yapılmış bir operasyon var. Bu operasyon hakkı ile tanımlanırsa son yıllarda milli ahlak için en büyük tehlike olan bir yapının ortadan kaldırılması anlamı taşıyacaktır. Sadece bunun için bile arşivi görüntüsü ne varsa ortaya çıkarılmalı. 

4. Süreci iyi yönetemezseniz bu iş döner sizi vurur derken kimi nasıl neden vurur? Bu adamın saadet zinciri kırıldı ona bağlı olan halkalar da bir bir gün yüzüne çıksın. Niye bu telaş sayın Dilipak?

5. Bu soytarı ile ilgili niçin Dilipak bu kadar tedirgin? Kim nasıl bulaşmışsa ortaya çıksın hesabını versin.

6. Devlet sırlarından bahsedilen bir yapı deniliyor bu kedicik yapısı için. Öyle ise durum sadece basit kedicik göbek atma olayı değildir. Bu ve bu tipteki yapılar devletin sırlarını nasıl ele geçiriyor aydınlansın ki nasıl bir girdaptayız görelim.

eymiş ucu dokunurmuş. Ucu dokunacak kim varsa -galiba Dilipak biliyor - dokunsun.

DOĞAN AY