"İslamın Güncellenmeli" açıklaması gündeme bir anda düşmedi!. Toplum sistemli bir şekilde hazırlandı. Kurbağalar su dolu kazana doldurulur. Kazanın altı yakılır. Kurbağalar ılık su içerisinde gevşerler. Su kaynamaya başladığında sıçrayıp kurtulacak mecali kalmamıştır. 

Toplumun nasıl hazırlandığına bir göz atalım. Papa Franciscus Atatürk Orman Çiftliğinde binlerce çam ağacı kurban edilerek yapılan sarayın açılışına (2014 yılı) Katolik âleminin ruhani lideri, Vatikanın Devlet Başkanı Papa Francesco davet edildi.

Papa Franciscus ziyaretinde Anıtkabir özel defterine: "Türkiye sadece yolların kesişme noktası değil tüm KÜLTÜR, ETNİSİTE VE DİNLERE MENSUP kadın ve erkekler için DİYALOĞ ve BİRLİKTE YAŞADIKLARI BİR NOKTA OLUR." diye yazdı!!!.' TÜRKİYE TÜRK MİLLETİNİN VATANIDIR, DEVLETTİR.. BİRLİKTE YAŞANILAN BİR NOKTA DEĞİLDİR.' diyerek Papaya haddini bildirecek bir babayiğitte maalesef çıkmadı.

Fetö terör örgütü AKP hükümetinin desteğiyle harekete geçti. Dinler arası Diyalog kapsamında "Abant toplantıları, Dinler Bahçesi, Kutlu Doğum Haftası gibi etkinlikler başlatıldı. Abant Konsili'nin kapanış bildirgesinde 'Tevhit Akidesini' bozarak ' La İlahe İllallah. Muhammeden Resulullah.' tevhidinden ' Muhammeden Resulullah (Muhammed Onun Resulüdür') kısmı çıkarıldı.!!!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası 'Tevhit Akidesini' bozan bu güruh ya tutuklandı ya da yurt dışına kaçtı. VATİKAN' ın talebi olan DİYALOĞ çalışmasıda rafa kaldırıldı. Derken tarikat ve cemaatlere mensup din tüccarları; İslam adına sapkın fikirlerini açıklamaya başladılar! Birileri de sosyal medyada bu tür sapkın videoları gündemde tuttu. Toplum çift taraflı olarak gerildi. Kamuoyunda bu hezeyanların sona ermesi fikri yaygınlaştırıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2005, 2006, 2014 yıllarında Papayla görüştü. Erdoğan ailesi ile Milli Savunma Bakanının da içinde olduğu bir heyet, 5 Şubat 2018'de Papa Franciscus'u Vatikan'da ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen baş başa görüşmede: "Kudüs, Suriye ve Ortadoğu'daki gelişmeler, farklı dinlerin mensupları arasındaki ilişkiler hakkında görüş alışverişinde" bulunulduğu açıklandı. Papa Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üzerinde barış meleğini şeytanı boğarken tasvir eden bir madalyon hediye etti!!! Madalyonda tasvir edilen barış meleği kim şeytan kim???

Fatih Sultan Mehmet'in üstün dehasıyla yaptığı düzenleme nedeniyle doğu ve batı kiliselerinin birliği bir türlü gerçekleştirilemiyordu. Papalar yüz yıllardır.iki kilisenin birleşmesi için çalışıyorlardı. AKP marifetiyle bu birliktelik gerçekleştirildi!! Hıristiyanlar Siyonist Yahudilerle de anlaştı. Hıristiyan ülke liderleri ile Fetö'nün elini öptüğü Papa, Siyonizm'in banisi banker Rostchild'ın elini öperek anlaşmayı ilan etti…

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine mideden bağlı bu zındıkların kadın ve çocuk üzerinden dini istismar etmelerine kayıtsız kaldı, müdahale etmedi. Vatikan ziyareti sonrası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, " İslam Güncellenmeli " diyerek fili zücaciye dükkanına soktu..

Diyanetin görevlendirildiği açıklandı. Diyanetin çatısı altında muameleler ve ceza hukuku kapsamına giren konulardaki hükümleri güncelleyecek Fıkıh veTefsir çalışması yapabilecek 16 ilim dalına (matematik, fizik, kimya, biyoloji, astronomi, antropoloji,fıkıh, hadis, kelam.. gibi) vakıf fıkıh veya tefsir alimi var mı? Varsa çalışma heyetine dâhil edilecek mi? Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kimliği ve çalışmaları da oldukça dikkat çekici. Fetö cemaati tarafından kurulan Kültürlerarası Diyalog Platformu'nda (KADİP) yönetim kurulu üyeliği yapmış. Yaşayan Dünya Dinleri, Hıristiyanlıkta Reform ve Protestanlık Tarihi isimli kitapları, İslam'la Yüzleşen Batı, Hıristiyan Dünyasında Dinsel Şiddet, Engizisyon, Dinler Tarihi Sözlüğü isimli tercümeleri mevcut. Papaya, Diyalog çalışmasına uygun bir Diyanet İşleri Başkanı. Birileri " İznik konsülü" benzeri vazife icra etmeye kalkmasın


Sevgiler ve Saygılar
Sevginaz Hamevioğlu