Büyük hatta Atatürk'ü babası gibi sevdiğini söyleyen en büyük Atatürkçü yazarımısı homodüzenus ...

Dünyanın döndüğünün en büyük kanıtı sayılacak böyük Atatürkçü...
Neler de okumuş maşallah.
Tek Adam okumuş…

Allah bilir ya bu homodüzenus bir de Nutuk okudum der yarın. Okumak ne kelime hatta Nutuk hatmettim diye yaygaraya başlar. Belki aşağıdaki satırlar da Nutuk'tan alınmıştır kim bilir?
"Muhterem Hocam dün yayınlanan konuşmanızda siz de bu meselenin geldiği korkunç vaziyetten rahatsızlığınızı belirttiniz. Çok haklısınız. Şu an her gün daha da büyüyen bu yangını bir hamlesiyle söndürebilecek kudrette tek ama tek kişi var: O da sizsiniz Hocam.
***
Muhterem Hocam siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu meselenin özü şu an konuşulan kamuflaj konular değildir. AK Parti hükümeti ile sizin manevi önderliğinizdeki Hizmet Hareketi'nin esas problemi devlet meselesine ilişkindir.
Sizin kesin ve net tek bir konuşmanızla bu mesele çözülebilir.
***
Hizmet Erlerinin devlet kademelerinde görev alması anaların ak sütü gibi haklarıdır. 'Cemaat devlete sızıyor, Cemaat devleti ele geçiriyor' diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşanlardan biri ben oldum Hocam. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.
Bana şu ana kadar yapılmış hakaretlerin çoğunluğu Hizmet'in haklarını savunmam sebebiyledir. Yangın yerine dönmüş bu ortamda bile yine söylüyorum: Hizmet mensupları devlete sızmaz, devlete girer ve istediği her pozisyonda çalışır."

Evet Atatürk'ün hayatını gün gün bilen birisi ancak yukarıdaki satırları kaleme alabilir. Öyle her yoğurda hıyar olup cacık olma sevdasındakiler ancak bu satırlar kaleme alabilir.

Yedi ceddi Atatürkçü olanlar bu duygularla feto darbecisine mektup yazabilir.

Öyle değil mi?

Imdi gelin düzenin borazanı olmuş bu kafaya Atatürk konusunda inanın.

Şimdi bu homodüzenus çıkmış ahkam kesiyor Atatürk diye.

Demek ki homodüzenus olmak böyle bir sey. Pozisyonu şartlara göre almak kalemi en kıvrak dansözlerden daha rekkaseli kullanmak.

Dün feto denilen hain için neler yalıyor bugün neler…

Demek ki düzene göre kaleminizi oynatacaksınız.

2010 yılında bir gazetenin manşetine bakın diyor muhterem iyi de 2013 yılının 27 Kasım tarihinde de muhterem fetoşa mektup yazan kimdi?

2013 daha yakın tarih değil mi? 2010 yılında Atatürkçü 2013 yılında fetos hayranı 2017 yılında yeniden Atatürkçü olmak dünya dönüyor mu sorusunun en bilimsel cevabı olmalı.

Ne diyelim söz uçar yazı kalır unutmayın…

Işte gün gelir uçmayan yazı karşınıza çıkıp neler oluyor dedirir size?

Doğan Ay