Ülkü Ocakları genel başkanının evet çıkışı sürpriz mi? Değil.

Hatta geç kalmış bile. Kendi düşüncesidir kendini bağlar. Herkes ne oy kullanacaksa Allah akıl vermiş fikir vermiş ölçer tartar yorumunu yapar oyunu verir.
Fakat "gerekirse elimize silah alırız" hiç yakışmadı sayın Kılavuz.

Kime karşı silahlanıyorsunuz Allah aşkına? Ülkücü büyüklerinize ülkücü kardeşlerinize karşı mı? Yok bu kadarı olmadı. Bulunduğunuz makam bu tür sözü haketmiyor sayın Kılavuz. 

Sizin düşünceniz niçin evetse bir başka ülküdaşımız da hayır deme hakkı var.
Başbuğ'un evlatları olarak bu söylediğiniz sözün yanlış olduğunu biran önce bir açıklama yapmanız gerektiğini hatırlatayım. Ülkücü hukukta kardeşine büyüğüne bırakın kurşun sıkmayı ters gözle bakmak bile suçtur. Üstelik kim kimi tehdit ediyor? Kim kimin için sokağa çıkıyor?

Ülkücüleri tehdit eden bir ocak genel başkanı olarak tarihe geçtiniz sayın Kılavuz. Olmadı lakin. Hiç olmadı. O koltuktan kimler geldi kimler geçti bir bakın bilmiyorsanız. Kiminin adı bile bilinmiyor. Bazıları var ki unutulmuyor unutulamaz.

Bugün Muhsin YAZICIOĞLU'nu unutan ülkücü var mı?
Bugün Metin TOKDEMIR 'ı unutan var mı?
Bugün Mehmet GÜL'ü unutan var mı?
Sizce bunlar niçin unutulmadı, bir düşünün?

Ülkücüleri tehdit ettiği için mi bunlar hala hayırla yad ediyoruz dersiniz.
Siz de ülkü ocakları başkanı olarak unutulmaz olursunuz tek bir farkla sizin adınızın geçtiği her an ülkücüleri tehdit eden başkan olacaktır. Ve pek hayırla anılmayacak adınız. 

Bu açıklamanız hiç yakışmadı. Sizi bilmem ama bulunduğunuz makama hiç yakışmadı. En iyisi siz oturun Başbuğ Alparslan Türkeş'i okuyun. 9 Işık eserini baştan sona altını çizerek okuyun. Siz en iyisi kendinize gelin.

Doğan Ay