GDO LU MISIR ŞURUBU İLE KANSER, ŞEKER HASTALIĞI, KOLESTROL VE KISIRLIĞA MAHKUM EDİLİYORUZ. CARGİLL ZARAR ETTİRMEK İÇİN GAYRET GÖSTERDİĞİ ŞEKER FABRİKALARINI NEDEN SATIN ALIYOR?

Mısır bitkisine böcek öldürücü zehir üreten bir gen veriliyor. Gen transfer edilmiş mısır bitkisi zehir üretiyor. Zehir üreten bu GDO lu mısır ürünlerini tüketen insanlarda kanser, şeker hastası, kolestrol oluyor, kısırlaşıyor. " 

"GDO lu mısırla yapılan mısır şurubu ucuz olduğu için şeker yerine kullanılır ki, buna NBS ( nişasta bazlı şeker ) denir. NBS insan metabolizması tarafından şeker olarak algılanmaz. Vücut insülin salgılamaz, kanda şeker yükselir ve insülin salğılanmadiği için şeker yakılmaz. Beyin, böbrekler, karaciğer gibi organlarda hasarlar oluşur. Böylece her yıl en az 400 -500 bin Türk insanı hasta yapılarak SOYKIRIM uygulanır."

CARGİLL dünyanın sayılı birkaç gıda firmasından biri. Firma ABD nin dev gıda firması, sahipleride Yahudi. CARGİLL firması 1999 yılında Türkiye' ye geliyor. Geldiğinde Türkiye deki şeker piyasasını yakın zamanda eline geçireceğide biliniyordu. Bursa Orhangazi' nin en verimli tarım arazisinde fabrikasını kurdu. 1 Aleyhinde yüzlerce dava açıldı. Kısa sürede Kırım Musevisi Karaim olduğu iddia edilen Ülker grubu ile ortak oldular. 

Aleyhine açılan davalardan kurtarmak niyetiyle Orhangazidaki tarım alanı sanayii alanı ilan edildi!..Açılan yüzlerce dava otomatik olarak ortadan kalktı.

2003 de ABD başkanı Bush un ricası üzerine NBS ( nişasta bazlı şeker ) üretim kotası % 10 dan % 50 lere yükselti. 1 kg. şeker şurubu pancar şekerinin 250 kg'a eşittir. O dönem 30 adet şeker fabrikamız vardı. CARGİLL ve ÜLKER ortaklığı bu fabrikaların 3 ünü satın aldı, kısa sürede kapattı, 30.000 kişi işsiz kaldı. 

"Dünya Bankası, IMF ve Dünya Ticaret Örgütü yerli işbirlikçilerle beraber Türk tarımını bitirme hamlelerine Özal hükümeti zamanında başlayarak hızla emellerine ulaştılar. Bu gün tüm şeker fabrikaları kapatılarak şeker sektöründe çalışan veya dolaylı yoldan geçinen insanlar çaresizliğe itilmiş oldu. 

Cargill in kotası % 10 iken şeker fabrikalarının 2003 deki karı tam 350 trilyondu. Maalesef şimdi zarar bahane edilerek satılıyor.Hemde Cargill'e!!! "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ile, pancar üreticisi, şeker tüketicisi, fabrika çalışanları, yöre halkı-esnaf, hayvancılık sektörü, alkol ve maya üreticileri, ilaç sanayii yani ülke kaybedecek. Kim kazanacak?" 

KANSER , ŞEKER HASTALIĞI, KOLESTROL, KISIRLIK kaderimiz değil! Ülkemizde satılan % 90 Şekerli içeceklerde, COCA COLA, PEPSİ COLA, COLA TURKA, FANTA başta olmak üzere, tüm meyve sularında, hemen hemen tüm bisküvi, gofret, çikolata, pastaneler ve marketlerde satılan hazır pasta çeşitlerinde ve de bir çok ekmekte bu lanet olası zehiri bizlere yediriyorlar." 

SÖMÜRGECİ/ EMPERYALİST ÜLKELER SİLAH İLE YAPAMADIKLARI SOYKIRIMI, GENETİĞİNİ BOZDUKLARI GIDA İLE YAPIYORLAR...

Dünyada gelişmiş ülkelerde CARGİLL benzeri gıda teröristlerine üretim izni verilmiyor. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarım ve hayvancılığı dışa bağımlılıktan kurtarmak için" CARGİLL gibi gıda teröristlerini ülkemizden kovmak yerine Şeker fabrikalarımızı satıyor! Neden? 


Sevgi ve saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu