ÖZELLIKLE SAYIN ISMAIL KONCUK BEY'E LAF SÖYLEYEN KENDINI BILMEZE 

"......İsmail Koncuk Hayerttin Nuhoğlu gibi MHP kökenli Genel başkan yardımcılarıdır.Ayrıca GİK ve MV adayları %90 MHP kökenlilerden seçilmiştir.Kamuoyunda MHP den ayrılanlar partisi olduk.. Kusura kimse bakmasın ki bu parti ne MHP nede başka parti devamıdır.. Bozkurt işaret ve Ülkücüyüm demekle bir yere varamayacağını cümle alem biliyor artık.. Eğer MHP ve ülkücülükle gönül sevdalıları var ise buyursunlar MHP orada duruyor bıraksınlar İYİ partinin yakasını.."
Kim mi yazmış?
IYI Parti kurucular kurulu Istanbul milletvekili aday adayı muhterem yazmış. "Eger Mhp ve ÜLKÜCÜLÜK'LE gönül sevdaları var ise..." diyor beyefendi.
Ülkücülük nedir diye sorsam ne cevap vereceği belli; mhp diyecek...
Bu kafa ya IYI Parti için verilen mücadelede kimler vardı bilmiyor ki seçim sonucunu ülkücülere fatura etme derdinde.
Ülkücü sevdası olanlara adres de gösteriyor. Ülkücülük bir sevdadır ve bunun adresini sizden öğrenecek değiliz muhterem. Biz ÜLKÜCÜLER olarak kendi diyetimizi kendi yerimizi seçmesini çok iyi biliriz sizin gibilerin yol göstermesine ihtiyacımız yoktur.

O beğenmediğiniz ÜLKÜCÜLER olmasa IYI Parti mi olurdu be hey muhterem? Faturayı kesecekseniz adres yanlış.

IYI Parti elbette başka bir partinin devamı veya şubesi değil olmaz da. Lakin bu parti içinde o kadar çok ülkücünün alın teri mücadelesi var ki bunu görmeniz için GÖZ gerek yürek gerek.

Yaklaşık parti kurulduğundan bu güne çalışan çabalayan sanki sadece eski dyp ile anap kökenliler gibi yanlış saçma bir mantık sayın Akşener'in oy oranını tepe takla aşağıya çekmiştir.

Merkeziz demekle merkez olunmuyor beyefendi. Merkez ne demek ayrıca? Merkez Türk Milleti Türk milliyetçiliği Mustafa Kemal Atatürk Başbuğ Alparslan Türkeş demektir. Yoksa renksiz kokusuz kimliksiz kişiliksiz merkez derseniz ortaya ne idüğü belirsiz bir varlık çıkar. Onun için yok merkezden ÜLKÜCÜLER bu partiyi uzaklaştırdı yok ülkücüler bozkurt yaptı oy kaybettik demeyle merkez olunmaz.

Ülkücüler kimsenin taşeronu deynekcisi bafigardi değildir. IYI Parti Ülkücü Parti olduğu söylemedi ama içerisinde ülkücülerin bulunduğu bir parti bu gerçeği kabullenmek mi zorunuza gidiyor?

Kendi başarısızlığını ülkücülere fatura etmeyin…

Şimdi bu satırlardan sonra ne kadar düşman kazanacağımı merak ediyorum doğrusu...

"Ayakları çok fena kokan biri,bir gün arkadaşına birlikte tiyatroya gitmelerini teklif etti.
"Hay hay,ama eve git,ayaklarını yıka ve temiz bir çorap giy. Ondan sonra tiyatroya gidrlim.Söz mü?"
Tiyatroya giderler.Yerlerine oturdular.Aradan beş on dakika geçmeden etrafındakiler mendillerini burunlarına götürmeye başlar.
"Hani söz vermiştin?"dedi. Arkadaşı:
"Vallahi değiştirdim,inanmazsın diye kirlileri de cebime koydum.İşte bak!"

Doğan Ay