İçimizdeki Kriptolar ( Ermeni, Yahudi, Rum..) ve İslamcılar el ele verdiler. Niyet: Osmanlının yıkılması sonrası kurulan Türkiye Cumhuriyetini parçalamak, zihnen köleleştirdiği Türkleri resmen köleleştirmek, İngilizlerin ve Vatikan merkezli batının ezeli ve ebedi planıdır...

Kriptoların yazdığı sözde tarihimiz ezikliği empoze eder saf dimağlara..İngilizlere ve batıya Çanakkale'nin geçilmeyeceğini gösterdik. 29 Nisan 1916 tarihinde de Osmanlı Ordusu Irak'ın Kut bölgesi Kutul Amare'de, İngilizlere karşı büyük bir zafer kazandı..

Osmanlı Ordusunun Birinci Dünya Savaşı'nda çarpıştığı cephelerden biri, İngilizlere karşı oluşturulan Irak cephesidir. Kutul Amare'de 13 bin 300 İngiliz askeri ile 13 general 481 subay esir alınmış ve 40 bini aşkın İngiliz askeri öldürülmüş, İngiliz kuvvetlerine erzak yardımına çalışan bir İngiliz uçağı da Türk avcı uçağı tarafından düşürülmüştür.

Türk ordusu, takviye edilen İngilizlerin bölgeyi Şubat 1917'de işgal etmesine engel olamadı. Ancak Osmanlı Ordusu'nun zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde, Çanakkale'den sonra kazandığı ve İngiliz tümeninin bütün personeli ile birlikte esir alındığı eşsiz bir zaferdir.

Halil Paşa, Kut'ül-Ammare'nin teslim alındığı gün orduya bir tebrik mesajı yayımlamış ve bu günün "Kut Bayramı" olarak kutlanmasını istemiş ve " İşte Türk sebatının İngiliz inadını kırdığı birinci zaferi Çanakkale'de, ikinci zaferi burada görüyoruz."

Kut-ül Amare, 1952 yılına kadar Kut Bayramı olarak kutlandı. İngiliz General Townshend'in, Osmanlı Ordusu'na esir düştüğü zafer anısına yapılan kutlamalar, NATO'ya girişimiz sonrası Adnan Menderes tarafından yasaklandı!!!

Tarih Cihanı hayretlere düşürecek kadar büyük zaferleri yazmak için kelime bulmakta zorlanıyor. Gandi "Mustafa Kemal İngilizleri yenene kadar, Tanrıyı da İngiliz zannederdim." diyor. Fakat içimizdeki kriptolar ve İslamcılar yine ve yeniden atakta..

Türk milletine emsalsiz zaferleri maalesef unutturuluyor. Halil Paşa' nın vasiyeti tekrar yerine gelmeli. Şehitlerimize Rahmet dileklerimle. Allah yar ve yardımcımız olsun. 


Sevgi ve Saygıyla
Sevginaz Hamevioğlu