Bu saçma yalanı ortaya atanlar, eğer yeni partinin binalarına Sayın Türkeş'in fotoğrafı asılsa bu kez de "Hem MHP'yi böldüler hem Başbuğ'u kullanıyorlar" diyeceklerdi. Hatta "Başbuğ'un fotoğrafını kullanmayın" diyerek şiddetle tepki gösterecekti.

Yeni partinin ayak sesleri daha gür duyuldukça iftiraların, yalanların arkası kesilmiyor. FETÖ'cü dediler olmadı. ABD'nin uşağı dediler olmadı. Şimdi de yeni partide bozkurt işareti ve Alpaslan Türkeş'in fotoğrafı yasak diye bir yalan ortaya attılar.

Haberi ilk iktidara yakın olan HaberTürk gazetesi yaptı.. Bahçeli yandaşı medya da HaberTürk'ün haberini paylaştı. Yani konu yeni parti olunca iktidar ve Bahçeli medyası çok güzel paslaşıyorlar. Birbirlerinin haberlerini paylaşıyorlar.

Beni en çok üzen Sayın Sinan Oğan'ın haber sitesi Haber 3 hilal'in bu yalanı "Yeni partide bozkurt ve başbuğ yasak" diyerek çok net ve provokatif bir başlıkla paylaşmasıdır. Ümit Özdağ'ın açıklamasından sonra bile ne haberin başlığı değiştirildi. Ne haber kaldırıldı.

Olmadı Sayın Sinan Oğan… Referandumda Bahçeli ve iktidar yandaşı medya sizi konuşturmadı. MHP sizi iki kez ihraç etti. Konuştuğunuz kürsüyü yıktılar. Silahlı saldırıya uğradınız. Tüm bunlar yaşanırken yanınızda haber sitenizde yalan haber yaptığınız insanlar vardı. Onlarla yan yana oturdunuz. El ele poz verdiniz.

Eğer bu haber sizden habersiz yapıldıysa haberi yapan görevli kişi uyarılmalıdır. Haberiniz varsa çok ayıp ettiniz. Haberin şu ana kadar değiştirilmemesi ya da kaldırılmaması bu yalan haberin bilginiz dâhilinde yapıldığını gösteriyor. Yandaş medya yalanını paylaşarak dava arkadaşlarınız hakkında yalan haber yapmak size hiç yakışmadı.

Neyse konuya geri dönelim… Yeni partide bozkurt işareti yasak mı? Sayın Ümit Özdağ gerekli açıklamayı yaptı. Ben de geçmişi unutanlara biraz geçmişten bahsedeceğim.

Yeni partide bozkurt işareti yasak diyen Bahçeli yandaşları, Sayın Alpaslan Türkeş'in bozkurt işaretini ilk ne zaman yaptığını biliyorlar mı?

Sayın Alpaslan Türkeş, bozkurt işaretini ilk kez 1991 yılında Bakü ziyaretinden sonra yapmıştır.Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey'i ziyaret eden Sayın Türkeş, Azerbaycan Türklerinin kendisini bozkurt işareti yaparak selamladığını görünce hoşuna gitmiş ve bozkurt selamını partinin sembolü yapmıştır.

Yani Sayın Türkeş, 1991 yılında Bakü'ye gitmese bugün Ülkücülerin bozkurt işareti diye bir sembolü olmayacaktı. Böyle bir tartışma da yaşanmayacaktı. 22 yıl boyunca bozkurt işareti yapmayan MHP bugün de aynen devam edecekti.

Bilinmesi gereken diğer bir husus bozkurt işaretine yüklenen anlamdır. Bozkurt selamına "Türk – İslam mührünü Cihana vuracağız" anlamını yükleyen Sayın Türkeş'tir. Çünkü bozkurt selamını Türk dünyasında sadece Müslüman Türkler kullanmamaktır. Hıristiyan Gagavuz Türkleri de bozkurt selamını kullanmaktadırlar. Anlamı "Ben Türk'üm" demektir

O halde herkes şunu çok net bilmelidir ki bozkurt işareti hiçbir siyasi partinin tapulu malı değildir. Türk dünyasının sembolüdür. MHP'li olsun ya da olmasın her Türk bozkurt işareti yapabilir.

Ayrıca HDP binalarına bozkurt işareti yaparak saldıranlar olduğunda MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Semih Yalçın,, "Her bozkurt işareti yapan Ülkücü değildir" dememiş miydi?

Sayın Semih Yalçın haklıydı. Her bozkurt işareti yapan ülkücü değildir.

Mesela Sayın Başbakan Binali Yıldırım da bozkurt işareti yaptı. Sayın Kılıçdaroğlu da bozkurt işareti yaptı. Dünyaca ünlü manken Adriana Lima'nın bile bozkurt işareti yaparak çekilmiş fotoğrafı var. Şimdi bu isimlerin hepsi ülkücü mü? Hayır

O zaman bozkurt işaretini bu kadar mesele yapmanın anlamı ne? Çünkü sizin derdiniz bozkurt işareti değil yeni partiyi kurulmadan yıpratmaktır.

"Başbuğ'un fotoğrafı yasak" yalanı da en az "Bozkurt işareti yasak" yalanı kadar saçma bir yalan…

Yeni partinin binalarına neden Sayın Alpaslan Türkeş'in fotoğrafı asılsın ki? Partinin kurucusu Sayın Türkeş değil ki fotoğrafı binalara asılsın?

Bu ülkede tüm siyasi partilere kurucusu olmasa da tek bir kişinin fotoğrafı asılabilir. O da Türk milletinin büyük başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Onun dışında hiç kimsenin fotoğrafı kurucusu olmadığı bir partiye asılmamalıdır.

Bu saçma yalanı ortaya atanlar, eğer yeni partinin binalarına Sayın Türkeş'in fotoğrafı asılsa bu kez de "Hem MHP'yi böldüler hem Başbuğ'u kullanıyorlar" diyeceklerdi. Hatta "Başbuğ'un fotoğrafını kullanmayın" diyerek şiddetle tepki gösterecekti.

"Yeni partide bozkurt yasak" diyenler, yarın Sayın Akşener, "Partimizin sembolü bozkurt selamıdır" diye açıklama yapsa "Bozkurt işareti ülkücülerindir. Siz ülkücü değilsiniz" diyeceklerdir.

Mesele bozkurt işareti ya da başbuğ meselesi değildir. Mesele düzenin bozulacağından korkanların son çırpınışlarıdır.