Demedim tosuncuklar demedim mi size bu koltuk bozar adamı diye. Küçücük salonu sabote ettirdiniz değil mi Hocalar?

Sizin gidi tezgahçılar sizi. Gidip mersin ocak 2.başkanını ayarlarsınız yanına da 50 60 kişi bulursunuz gelin salonu basın derken emniyet güçlerini de aman ha bu gençlere dokunmayın diye ayarlarınızı. Siz var ya siz...Sadece bunları yapmak için o gençleri kullanırsınız. Hiç yakışmadı Ümit Hocam Yusuf Hocam.
Siz bu gençlere nasıl kıyarsınız. Bir de zeytin yağı gibi üste çıkıp şikayet ediyorsunuz.

Hele o gençlerin Türk bayrağını bile gözleri görmeyecek kadar nasıl hipnoz ettiniz? Türk bayrağını yerlerde çiğnediler resmen sizin ayarladığınız adamlar.

Ya Sinan Oğan'a ne demeli? Siz tam bir teşkilatçısınız. Kürsüyü devirecek adamı önceden ayarlayıp şovunuzu yaptınız. Hani reklama da çok ihtiyacınız vardı. Yer mi sizin o düzenden kürsü saldırınızı....
Yemezler diyelim.

Bir de şu ışıkları söndürenler var değil mi?
Numaradan salonun ışıklarını söndürün sonra da çıkıp bizi engelliyorlar deyin.
Kül yutmaz cingöz bir ekip var Allah'a hamdolsun. Yoksa ışıkları birileri söndürdü diye düşünecektik az daha.
Bir de şu afişlerin yırtılması var. Bu işte de birilerinin parmağı var kesin. Parayla adam tutup onlara zabıta kıyafetleri giydirip afişler yırtıldı diye reklam yapmak inanın her faninin aklına gelmez. Bu Meral Akşener Hanımefendi ve ekibini tebrik ediyorum.

Bir de eski ocak başkanları var. Ömürlerinin ocağa çıkmamış mhp ile ilgisi olmamış bu başkanlar toplanmış karar almışlar. Siz kimsiniz kardeşim? Siz hiç mhp için çalıştınız mı? Sizin ülkü ocakları ile bağınız oldu mu? Hiç Mhpli olmayan bu başkanlar da tutup açıklama yaptı.
Bize hikaye anlatmayın sayın başkanlar.

Siz kim oluyorsunuz da ağanın.... üstüne....yapıyorsunuz?
Neyse şu twitter iyi ki var. Onun varlığı sayesinde gerçekleri öğreniyoruz.
Ha bu arada iyi de EĞLENİYORUZ hakkını yemeyelim ağanın.


Doğan Ay