Zamanında Atatürk'ü bahane ederek din düşmanlığı yapmak yerine Atatürk'ün dindarlara değil din tüccarlarına karşı olduğunu anlayabilseydiniz bugün bu kadar Atatürk düşmanı yetişmezdi.

Bir insan düşünün… 57 yıllık ömrüne 570 yıllık bir yaşam sığdırsın. Hayatı hakkında binlerce konferanslar düzenlensin, kitaplar yazılsın, belgeseller çekilsin ve ölümünden 79 yıl sonra bile dünyanın tüm devlet başkanları saygı duysun.

Tarihte Atatürk'ün sahip olduğu saygınlık çok az kişiye nasip olmuştur. Tüm dünya tarihinde Atatürk çapında karaktere ve zekâya sahip olan, milletinin kaderini etkileyen liderlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Peki, biz dünyanın saygı duyduğu Atatürk'e hak ettiği değeri veriyor muyuz? Kesinlikle HAYIR!

Ölümünden 79 yıl sonra bile hem kurduğu devletin imkânlarından sonuna kadar faydalanıp hem Cumhuriyeti yıkmaya çalışanlar var. Bunun adı alçaklıktır, vatan hainliğidir.

Bağımsızlık savaşı sonunda şehitlerimizin kanıyla kurulmuş bir devletin kurucusuna yapılan saygısızlıkları görünce isyan etmemek elde değil…

Kurtuluş savaşını yaşamamış, işgal nedir savaş nedir bilmeyen, yokluklar içinde kurulan bir devletin sefasını süren tipler Atatürk'e hakaret edebiliyor. Hakkında akıl almaz iftiralar atabiliyor.

En acısı da Atatürk'e saldıranların zekâlarının, kültürlerinin, birikimlerinin Atatürk'ün tırnağı kadar etmemesidir.

Bir yanda ömrü cephelerde geçmiş, 17 yıl aralıksız savaşmış, 20. Yüzyılın en kritik savaşlarından biri olan Çanakkale savaşının kahramanı olmuş, 3 meydan muharebesi kazanmış, milletinin bağımsızlık savaşına önderlik etmiş, askerlik hayatı zaferlerle, üstün hizmet madalyalarıyla dolu bir askeri deha, büyük bir başkomutan…

Bir yanda ise 12 ay askerlik yapınca vatani görevini bitirdiğini zanneden, savaş nedir bilmeyen, askerliği patates, soğan soymakla geçen, Atatürk'ün kurduğu devletin ordusunda askerlik yapan vasıfsız tipler…

Aradaki fark sadece askeri başarışlarla sınırlı değil…

Bir yanda hayatı boyunca 5.000 den fazla kitap okuyan, yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden yeni bir devlet kuran, 600 yıl boyunca padişahın kulu olan bir ümmetten bir millet yaratan, Türk milletine unuttuğu, aşağılanan Türklüğünü hatırlatan, Avrupa'nın 400 yıllık Rönesans'ını, reformunu gerçekleştirdiği devrimlerle 15 yıla sığdıran, yokluk içinde olan bir ülkenin her yerine fabrikalar kurup kendi kendine yetebilen bir devlet yaratan büyük bir devrimci…

Bir yanda inandığı dinin kitabı olan Kur'an'ı bile okumayıp Allahın neyi emrettiğini bilmeyen, ömrü tarikat şeyhlerine, softa hacılara hocalara biat etmekle geçen, özgür düşünme kabiliyeti olmayan, sadece kendisine verilen emirleri tatbik eden, yabancı dil bilmeyen, ne kendi ne de dünya tarihini zerre kadar bilmeyen, hayatındaki tek amacı kendisi gibi inanmayanları inanmaya zorlamak olan, Dünyaya kâfir diyen ama kâfir dediği milletlerin teknolojisinden sonuna kadar faydalanan vasıfsız tipler…

İşte şu an tam olarak yaşadığımız durum budur.

Hayatı boyunca eline silah almamış tipler, hayatı cephelerde geçen Atatürk'e hakaret ediyor.

Hayatı boyunca bir elin parmak sayısı kadar kitap okumamış cahiller, 5000 den fazla kitap okuyan Atatürk'e hakaret ediyor.

Hayatında milletin kaderini etkilemeyi geçtim şahsi hayatında bile bir başarısı olmayan vasıfsızlar, Atatürk'e hakaret ediyor.

Bu iğrenç durumun yaşanmasında kendisine Atatürkçü diyen ama Atatürk'ü zerre kadar anlamamış sahte Atatürkçülerin de payı var.

Zamanında boş vakit geçirmek yerine Cumhuriyet'e sahip çıksaydınız bugün bu cahiller Atatürk'e saldıramazlardı.

Zamanında boğazdaki yalılarınızda viskinizi yudumlayıp "Bu milletten bir halt olmaz" demek yerine Atatürk devrimlerine sahip çıksaydınız bugün bunları yaşamazdık.

Zamanında Atatürk'ü bahane ederek din düşmanlığı yapmak yerine Atatürk'ün dindarlara değil din tüccarlarına karşı olduğunu anlayabilseydiniz bugün bu kadar Atatürk düşmanı yetişmezdi.

Başörtülü bir bayanın Anıtkabir'de Fatiha okumasını bile yobazlık gördüğünüz için bugün dinci yobazlık bu kadar güçlü.

Atatürk'e düşmanlık edenler ne kadar suçlu ve hainse sizler de o kadar suçlu ve hainsiniz.

Ancak ne yaparsanız yapın, sizlere rağmen Atatürk her zaman Türk milletinin kalbinde yaşamaya devam edecek. Atatürk'ün yaktığı bağımsızlık ve Cumhuriyet ateşini söndürmeye nefesiniz yetmez.