"Vatandaşımız ister evet der ister hayır der. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı'na hakaret eden, evet diyen vatandaşlarımıza şerefsiz diyen milletvekilini Bolu'da istemiyoruz. İçine CHP kaçmış, içine HDP kaçmış MHP'lileri görmek istiyorsanız bakın meydana. İşte bu şerefsizlere sürekli lidere sosyal medya hesaplarından küfür eden insanlar. Evet diyen vatandaşlarımıza hakaret eden insanlar. CHP'nin kuyruğuna takılmış MHP'lilere bakın, HDP'nin kuyruğuna takılmış MHP'lilere bakın."

Sayın Ümit Özdağ'ın Bolu sohbetini sabote etmek isteyen malum merkezin temsilcisi ile başkanı böyle demiş.
Sayın başkan " zürriyetsiz mi demiş Ümit Hoca? Kandan beslenenler mi demiş? Fatiha bilmeyenler mi demiş yoksa?..."

Bir de "ancak paltosunu asar" denilmişti hatırladınız mı bir ara onu da unutmayın sakın.
Sayın il başkanı hayırcılar için size şöyle diyelim mi ( sizin mantığının ile istemeden) içinize şeyh saıt kaçmış onunda ötesinde şeytan kaçmış galiba.

Bay başkan "CHP'nin kuyruğuna takılmış MHP'liler" buyurmuş. Yahu biraz akıllı olsanız olmaz mı? Ekmeleddin dedeyi kim kiminle çatı olarak ortaya sürdü derlerse ne cevap vereceksin? Ekmeleddin olayında kim kimin peşine takılıp gitti? O zaman chp değil miydi iş ortağınız?
Sizin biat ettiğiniz kişinin hayır diyenlere ettiği küfürleri sıralamak için ansiklopedi gerek duymadın mı bay başkan?

Bırakın böyle basit siyasi oyunları yeter artık.
Vatandaş ister evet der ister hayır. Vatandaş böyle diyebilir ama ülkücüler diyemez mi sizce? Ülkücülerin hayır deme hakkı olamaz mı? Hayır diyenleri hdp ile beraber gösterirken şeyh said denen bölücü Türk düşmanını dualarla anmak ne kadar hoşunuza gitti?

Barzani denilen soytarının paçavrasının göndere çekilmesi çok mu güzel sizce?
Hudapar denilen bölücü kürtçü parti evet diyor buna ne diyorsunuz?
Sahi Ahmet Türk denilen bölücü için biat ettiğiniz makam aracı oldu buna bir eleştiri yaptınız mı? Yoksa bunlarda da bir bildiği vardır diye kendinizi mi kandırdınız?

Ümit Hoca Sinan Bey Meral Akşener Hanımefendi sizin bütün çirkin saldırılarınıza rağmen yoluna devam edecektir. Sizler makam sevdasını ülkücü davaya tercih etmiş görünüyorsunuz. Haydi siz kendi yolunuza biz kendi yolumuza. Sadece dün yaptıklarınızı unutmayın insanları eleştirirken.

Yoksa gülünç oluyorsunuz hem de çok gülünç.


Doğan Ay