​1923spor Kulüp Başkanı Doğan başkan "köklü bir değişiklik" yapmak istiyor. Ve diyorki; "Bundan sonra takım kaptanı da teknik direktör de ben olayım." Köklü bir değişiklik şart olmuştu, "18" yeni oyuncu alacağım diyor. 

Alacağı oyuncuların biri Christiano Ronaldo gibi maşallah..
Diğerleri top yüzü görmemiş, ciğerleri pert, yürümekten aciz insanlar.. Ama olsun, değişim değişimdir sonuçta.. (!) 

Doğan başkan başlıyor bu duruma karşı çıkanları yergilemeye ve "onlar 1923spor'un yararını, ilerlemesini düşünmüyor, onlar yabancı takım hayranları, onlar holigan.." diye ekliyor. 

Bu durum böyle devam ederken takım kaptanı da kendini hiçe sayan bu "köklü değişiklik" için mücadele ediyor. Olacak iş değil.. (!) Aman Allah'ım o da ne, teknik direktör de bu durumdan rahatsız değil.. 

Toplantılar düzenliyor, konferanslara katılıyor bu "köklü değişiklik" şart, "Bana gerek yok, çift başlılık oluyor." diyor. Bu düzene alışan taraftarlar şaşkın, olup bitenleri hayretle izliyorlar. 

Fakat o da ne, yok yok bu gerçek olamaz; Doğan Başkan külübün yönetim kurulunun yetkilerini de üzerinde toplamak istiyormuş, tek başına yapacakmış her şeyi.. 

O kadar yetkiyi sana nasıl veririz diyor bazı taraftarlar.. Biz takımımızın geleceğini bir kişinin inisiyatifine bırakamayız diyorlar.. 

Taraftarlar ikiye bölünmüş vaziyette, bir taraf kızgın, sinirli.. Diğer taraf ise Doğan Başkan ne diyorsa o diyor.. 

Hadi canım sende, ne oluyor yahu, bu kadarı da pes; 1969spor Kulüp Başkanı Millet Bey de bu "köklü değişikliğe" destek vereceğini açıklıyor. 

Bu kadar da olmaz dedirtenler oluyor. Gülspor Başkanı Abdi Bey'in ifadesiyle "İnsan gerçekten hayret ediyor."

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar, Hayır'lısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor içimden..